Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΕΤΕΙΟΣ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΙΔΡΥΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ UNESCO // Όμιλος για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΙΔΡΥΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ
Ο Όμιλος για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων σας προσκαλεί στην μεγάλη γιορτή του ετήσιου απολογισμού των δράσεων του Ομίλου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη (Π. Τσαλδάρη 10) στις 8 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00 μμ.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλους του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική,Ιωάννης Μαρωνίτης, ο οποίος παράλληλα θα παρουσιάσει και τις δράσεις του ομίλου για τη χρονιά που πέρασε.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος του Star κα Ζήνα Κουτσελίνη.
Θα ακολουθήσει η κοπή πίτας και παραδοσιακά κεράσματα, ενώ στο τέλος θα δοθεί το νέο ημερολόγιο για το 2017 με εικαστικές δημιουργίες των εικαστικών μελών του Ομίλου. Την αίθουσα θα κοσμούν έργα των εικαστικών μελών του Ομίλου και του Εργαστηρίου Ηλιούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...