Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Ξενάγηση στην Γλυπτοθήκη & στο Ίδρυμα Ζογγολόπουλου

Το Ίδρυμα Γεωργίου Ζογγολόπουλου και ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΟΚΑΠΑ) του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού, σας προσκαλούν στο πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων στην Υπαίθρια Γλυπτοθήκη Ψυχικού στην Πλατεία Γιώργου Ζογγολόπουλου, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι. 
Επιπλέον, το εργαστήριο και η κατοικία του Γιώργου Ζογγολόπουλου ανοίγουν στο κοινό!
Το Ίδρυμα Γεωργίου Ζογγολόπουλου, ύστερα από την ξενάγηση στην πλατεία, σας προσκαλεί να γνωρίσετε το σπίτι στο οποίο έζησαν και δημιούργησαν ο γλύπτης Γιώργος Ζογγολόπουλος και η ζωγράφος Ελένη Πασχαλίδου – Ζογγολοπούλου, να δείτε έργα των δύο καλλιτεχνών, καθώς επίσης και να περιηγηθείτε στο εργαστήριο του Γιώργου Ζογγολόπουλου.
 
Η ξενάγηση ξεκινά στην Υπαίθρια Γλυπτοθήκη Ψυχικού που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο Παλαιό Ψυχικό δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου και συνεχίζεται στο Ίδρυμα Γεωργίου Ζογγολόπουλου στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 49, σε απόσταση ενός οικοδομικού τετραγώνου από την πλατεία.
Ίδρυμα Γ.Ζογγολόπουλου, Δημοκρατίας 49, Π. Ψυχικό
08.01.2017
Κυ: 12:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τζένη Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...