Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Επόμενη έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Το νου σου στο παιδί"

Δηλώστε συμμετοχή στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα "ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ...". Στην έκθεση έχετε δικαίωμα συμμετοχής, με 1-3 φωτογραφίες, είτε παρακολουθείτε μαθήματα είτε είστε φίλοι του Ash In Art. Το θέμα τής έκθεσης παραπέμπει στο "μικρό παιδί", την περιπλάνηση, την παιδεία, την ηλικιακή και συναισθηματική οντότητα που παράγει μία φωτογραφική αποτύπωση. Παιδιά-μεγάλοι, μεγάλα παιδιά, παιδιά σ' ενα κόσμο μεγάλων, αγνότητα, αθωότητα, χαρά, παιδιά-πρόσφυγες, παιδιά roma, παιδιά φτωχά, παιδιά σύμβολα, παιδιά - εργάτες, παιδιά αγκαλιές, αγάπη, όνειρα, πορτραίτα, παιχνίδι, η θεματολογία καλύπτει πλήθος φωτογραφιών που δικαιολογούν τον τίτλο της έκθεσης. Φωτογραφίες καινούργιες που σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να δημιουργήσετε εξαιτίας αυτής της δράσης ή φωτό αρχείου σας και αναδρομικές. Καλή σας επιτυχία!

Η επιμέλεια της έκθεσης ανήκει στους δασκάλους εικαστικών και φωτογραφίας του Ash In Art.
ΥΓ Θα ανακοινωθούν εδώ ο τόπος και οι ημερομηνίες που θα λάβει χώρα η έκθεση και η λίστα συμμετεχόντων.
ΥΓ1. Στείλτε τις εικόνες σας στο ashinart@yahoo.com με στοιχεία επικοινωνίας (όνομα-επίθετο-κινητό-email).
ΥΓ2. Το κόστος συμμετοχής γίνεται με σύστημα D.I.Y. και περιλαμβάνει τις εκτυπώσεις σας σε τελάρο κάπα-μάουντ (καπα-φιξ), προσκλήσεις καθώς και τον κατάλογο της έκθεσης (16σέλιδο). Ο μπουφές των εγκαινίων της έκθεσης είναι επίσης συνεταιριστικός.
YΓ3 To Αsh In Art έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τμήμα του συνόλου των φωτογραφιών για λόγους promotion της έκθεσης (σε φυλλάδιο-poster-δελτίο τύπου). Tα δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν πλήρως στους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες φωτογράφους που δηλώνουν συμμετοχή. Οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν αναφέρουν το όνομα του δημιουργού τους (μέγεθος: 10 στιγμές > γραμματοσειρά Arial Narrow)
ΥΓ4 Ειδικό section για ομάδες φωτογραφίας!

---------------------------------------------------

ASH IN ART
Ηρακλέους 10 & Καλλιρρόης, 11743, Αθήνα,
έναντι στάσης μετρό Συγγρού - Fix
Τ: 210 9216-890 , Ε-Μ: info@ashinart.com,
URL: http://www.ashinart.org/.

Το Σπίτι Ασυνάρτητων Υποθέσεων Τέχνης - Ash In Art είναι
μη κερδοσκοπικός φορέας τεχνών & πολιτισμού
[Kαλλιτεχνικό σχολείο - Eικαστικός χώρος] με
αρ. έγκρισης Πρωτοδικείου Αθηνών: 3181/2004.

2003-2016 © Αll rights reserved by Αsh Ιn Αrt®


https://www.facebook.com/events/866444876821868/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...