Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Σινεμά για ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ

Αν για τους περισσότερους μια βραδιά κινηματογράφου είναι μια απλή υπόθεση, για κάποιους είναι λίγο πιο σύνθετη. Με αφορμή την «3η του Δεκέμβρη», εθνική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια ημέρα των ανθρώπων με αναπηρία, η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Κίνηση Καλλιτεχνών με Αναπηρία παρουσιάζει: 912 λεπτά προσβάσιμου κινηματογράφου! Θα προβληθούν οι εξής ταινίες: Μικρά Αγγλία, Μια ζωή την έχουμε, Ο Δράκος, Οι αισθηματίες, Ξενία, ΝΟΤΙΑΣ, Suntan. Ο χώρος  της Ταινιοθήκης είναι φιλικός και προσβάσιμος για Άτομα με Αναπηρία [ΑμεΑ] / Εμποδιζόμενα Άτομα. Η παρουσίαση των ταινιών υποστηρίζεται από διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και χειλανάγνωση. Διατίθεται χώρος υγιεινής για όλους/όλες.
Προβλέπεται χώρος στάθμευσης οχημάτων Ατόμων με Αναπηρία [ΑμεΑ]. Το πρόγραμμα διατίθεται σε μορφή Braille, μεγαλογράμματη γραμματοσειρά και σε κώδικα QR. Οι (σινεφίλ) σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι με τους χειριστές/τριες τους. Ελπίζουμε η συγκεκριμένη διοργάνωση να αποτελέσει το έναυσμα για περισσότερες τέτοιες βραδιές.

Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Οδός 48, Κεραμεικός
02.12.2016
Πα: 17:00-01:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...