Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Μία συνάντηση με τον Τζόναθαν Κόου

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζόναθαν Κόου έρχεται στην χώρα μας και δε θα είναι η πρώτη φορά επίσης που θα γίνει το αδιαχώρητο για να τον συναντήσουμε.
Η εκδόσεις ΠΟΛΙΣ μας προσκαλούν σε μία συνάντηση εφ όλης της ύλης μαζί του, χωρίς συγκεκριμένη θεματολογία την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το βράδυ, στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ.
Την συζήτηση θα συντονίσει η Μαριλένα Αστραπέλλου.
--
Ο Jonathan Coe γεννήθηκε στο Μπέρμιγχαμ το 1961. Σπούδασε φιλολογία στο Trinity College του Πανεπιστημίου του Καίμπριτζ και είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Γουόρικ (αντικείμενο της διατριβής του αποτέλεσε το έργο του Henry Fielding, "Tom Jones"). Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο του Γουόρικ και εργάστηκε παράλληλα ως μουσικός συνθέτοντας τζαζ, και ως δημοσιογράφος διετέλεσε τακτικός συνεργάτης της εφημερίδας "The Guardian" και κριτικός κινηματογράφου στο "New Statesman".
Βιβλιογραφία:
Expo 58 / Αριθμός 11 / Η λέσχη των τιποτένιων / Ο ιδιωτικός βίος του Μάξουελ Σιμ / Ο κλειστός κύκλος / Ο σπασμένος καθρέφτης / Οι νάνοι του θανάτου Σαν τη βροχή πριν πέσει / Τι ωραίο πλιάτσικο / Το σπίτι του ύπνου
Τριανόν, Κονδρικτώνος 21, Αθήνα
14.12.2016
Τε: 19:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...