Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο Lumiere στην Αγγλικανική Eκκλησία Αγ.Παύλου

Ο Lumiere στην Αγγλικανική Eκκλησία Αγ.Παύλου
Για έναν καλλιτέχνη που η μουσική του χαρακτηρίζεται με το οξύμωρο "σύγχρονη κλασική", δεν υπάρχει πιο κατάλληλος χώρος από την Αγγλικανική εκκλησία για μια συναυλία. Η μυσταγωγική διάθεση που εμπνέει ο χώρος, ταιριάζει απόλυτα στις κινηματογραφικές, για πολλούς, συνθέσεις του Lumiere. Ο Lumiere, συνθέτης ορχηστρικής μουσικής, παρουσιάζει στη νέα του δουλειά, μελωδίες για πιάνο και έγχορδα πλαισιωμένες από ηλεκτρονικά ηχοτοπία δημιουργώντας το signature ήχο του που αρκετοί χαρακτήρισαν ως "εκλεκτικό".
Έχοντας δίπλα του τον συμπαραγωγό και beatmaker Γιώργο Κόλτσιου και με την συνοδεία κουαρτέτου εγχόρδων, ο Lumiere θα παρουσιάσει το πληρέστερο μέχρι σήμερα σετ του, παίζοντας ολόκληρο το ντεμπούτο του, 2 διασκευές και ένα καινούριο κομμάτι που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί μία εβδομάδα πριν την συναυλία.
Την βραδιά θα ανοίξει ο Άγγελος Πάνου, προσωπικός φίλος του Lumiere, παρουσιάζοντας ολόκληρο το ντεμπούτο του ''Ο Νυχτοφύλακας'' που κυκλοφόρησε πριν από 4 χρόνια.
Ο αριθμός εισιτήριων-θέσεων για καθήμενους είναι περιορισμένος, οπότε και η προπώληση (κράτηση) του εισιτήριου είναι προτεινόμενη.
 Αγγλικανική Eκκλησία Αγ. Παύλου, Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα
17.12.2016
Σα: 21:00
€10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...