Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Μάνος Μυλωνάκης & Hior Chronik

Μάνος Μυλωνάκης & Hior Chronik
Ο Μάνος Μυλωνάκης είναι συνθέτης και αρχιτέκτονας. Η ενασχόλησή του με τη σύνθεση, την ενορχήστρωση και τη μουσική παραγωγή ξεκίνησε το 2006, όταν ίδρυσε, μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, το σχήμα των Your Hand in Mine (cinematic - folk).
Το καλοκαίρι του 2014, και μετά τη διάλυση των YHIM, ο Μάνος Μυλωνάκης ταξιδεύει στο Reykjavik, όπου με ντόπιους μουσικούς ηχογραφεί το πρώτο του προσωπικό EP «Sólfar» για πιάνο και κουαρτέτο εγχόρδων. Μαζί του θα είναι ο Μιχάλης Βρέττας (βιολί), Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο), Etten (φωνή).
Ο Hior Chronik ξεκίνησε να δουλεύει ως παραγωγός στον Jazz Fm και ως συντάκτης σε διάφορα μουσικά περιοδικά αρχές δεκαετίας του ‘90. Αλλά μόλις πριν από 7 χρόνια άρχισε να πειραματίζεται με τη δημιουργία της μουσικής εστιάζοντας κυρίως στον κινηματογραφικό ήχο. Η μουσική του στηρίζεται στο πιάνο και τα μακρόσυρτα μελαγχολικά ηχοτοπία, που διαμορφώνουν έναν ήχο πέρα από εκφραστικές δεσμεύσεις.
 six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
19.12.2016
Δε: 21:00
€5

Μαρίνα Νοταρά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...