Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

We are the WILDOS*: Ιστορίες στους τοίχους της πόλης

«Εκεί που οι άλλοι βλέπουν τοίχους, εμείς διαβάζουμε ιστορίες. Όταν όλοι βγάζουν selfies, εμείς φωτογραφίζουμε την πόλη. Όταν τα πάντα είναι mainstream, εμείς μένουμε αυθεντικοί. Είμαστε η κοινότητα αυτών που αγαπάμε να εξερευνούμε την πόλη μας, τη μέρα και τη νύχτα. Ψάχνουμε τους θησαυρούς, αυτούς τους κρυμμένους σε κοινή θέα, που οι περισσότεροι είναι πολύ απασχολημένοι για να δουν, νοιαζόμαστε, μοιραζόμαστε, εμπνεόμαστε, υποστηρίζουμε.»
Αυτά μας λέει η urban κοινότητα των Wildos που ξεκινάει τις δραστηριότητές της μέσα στην πόλη, με την υποστήριξη της Wrangler Jeans.
Πρώτη στάση, οι ιστορίες στους τοίχους της Αθήνας. Μια περιήγηση στα graffiti της πόλης και τα μυστικά τους μηνύματα, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με την καθοδήγηση του Γιώργου Παπαματθαιάκη.
Αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά urban δράσεων, που συνεχίζονται με δωρεάν σεμινάρια, street food events, parties, δωρεάν παραστάσεις και ο,τιδήποτε συμβαίνει στην πόλη και ταιριάζει σ’ αυτούς που νιώθουν Wildos.
Η συμμετοχή στις δραστηριότητες των Wildos είναι ανοιχτή σ’ αυτούς που δεν έχουν διάθεση να περιοριστούν σ’ αυτό που βλέπουν όλοι, γιατί ξέρουν ότι η πόλη έχει κι άλλα να τους δώσει. Σταθερό σημείο συνάντησης, το Facebook Page, όπου μαθαίνουμε το πρόγραμμα των δράσεων, ενημερωνόμαστε για τα δρώμενα της πόλης, συμμετέχουμε σε κληρώσεις, μοιραζόμαστε αυτά που ξέρουμε και μας κάνουν community.
Κέρδισε τη συμμετοχή σου στην εκδήλωση εδώ.
#Wildos #FoundInTheCity
*Wildos [γουάιλντος]: μέλη μιας κοινότητας που χαρακτηρίζεται από την περιέργειά της για τις πόλεις. Οι Wildos εμφανίζονται σε διαφόρων ειδών δράσεις- καλλιτεχνικές, ακτιβιστικές, εκπαιδευτικές κλπ- και σε κάθε σημείο της πόλης (πλατείες, events, γκαλερί, bars).

Περισσότερα στο fb event
04.12.2016
Κυ: 12:00-15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...