Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Θέατρο και Εργαστήριο Θεάτρου Σκιών με τον Άθω Δανέλλη

Το Φθινοπωρινό πρόγραμμα του παραστάσεων του Αθηναϊκού Θιάσου Σκιών στον πολυχώρο των εκδόσεων Άγκυρα για το 2017, ξεκινά το Σάββατο 7 Οκτωβρίου. 
Ο Άθως Δανέλλης και οι συνεργάτες του θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο του Καραγκιόζη και της παρέας του με έργα όπως "Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο Φίδι", "Ο Καραγκιόζης Μυστικός Πράκτορας", "Η Συμμορία των Πειρατών", "Ο Καραγκιόζης Δάσκαλος", "Το Μαγεμένο δέντρο", "Ο ασύλληπτος κουρσάρος", "Ο Καραγκιόζης εκπαιδεύεται", "Ο Καπετάν Ανίκητος", "Το στοιχειωμένο Κάστρο", "Μια νύφη για κλάματα", "Καπετάν Γκρής" και άλλα πολλά. Το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται στα μέσα του προηγούμενου μήνα. Μετά την παράσταση οι μικροί – αλλά και οι μεγάλοι! – φίλοι του Καραγκιόζη θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν πολλά από τα μυστικά της μαγικής τέχνης του θεάτρου σκιών.
https://goo.gl/TM5VAh

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου ξεκινάνε όμως και τα εργαστήρια θεάτρου σκιών 10:30 π.μ.-12:00 π.μ. Ο Άθως Δανέλλης και η κουκλοπαίκτρια - κουκλοποιός Σωτηρία Καραπατάκη θα μάθουν την Τέχνη και την Τεχνική του Παραδοσιακού Θεάτρου Σκιών στα παιδιά!
https://goo.gl/AGnqac

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210-38 37 667(εσωτ 1) ώρες 9:30-15:00.

https://www.facebook.com/events/112127409500963/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...