Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Auditions for Fantasy Choir

Τα χορωδιακά σύνολα του πολιτιστικού οργανισμού νέων «Viva Voce» προσκαλούν νέες και νέους έως 40 ετών να στελεχώσουν τις χορωδίες και τις μουσικές ομάδες και να συμμετέχουν στα νέα project που έχουν προγραμματιστεί για το 2018-2019.
Ποια είναι τα σύνολα;
-Fantasy Choir, είναι μια μεικτή χορωδία: με ρεπερτόριο από τον κόσμο του φανταστικού. Περισσότερες πληροφορίες: www.fantasychoir.gr

Πού και πότε;
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, 17.30
Ωδείο «Φόρμιγξ»
Κεφαλληνίας 75 & Αριστοτέλους, Αθήνα 

Ποιους αφορά;
Η πρόσκληση απευθύνεται τόσο σε γυναίκες και άνδρες με μουσικές γνώσεις όσο και σε αυτούς που δεν έχουν καθόλου πείρα ή γνώσεις στο τραγούδι και τη μουσική.

Προετοιμάζω κάτι για την ακρόαση;
Όχι, δεν απαιτείται. Θα δούμε τις φωνητικές δυνατότητες μαζί μέσω κάποιων δοκιμών και θα συζητήσουμε τη συμμετοχή σας. 

Πως δήλώνω συμμετοχή;
Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε τη συμμετοχή στο event για την ακρόαση και στο email cstergio@gmail.com αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας.

Τι προσφέρεται;
-Μέσα απο συστηματικές πρόβες γίνεται η προετοιμασία του ρεπερτορίου για παραστάσεις, εκδηλώσεις σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό
-Η προετοιμασία επίσης περιλαμβάνει: Φωνητικές ασκήσεις, ανάγνωση μουσικού κειμένου, θεωρία της μουσικής.
-Θα υπάρχουν προγραμματισμένα σεμινάρια θεωρίας της μουσικής, φωνητικής και σολφέζ με χαμηλό κόστος για όσους χρειάζονται βοήθεια στο κομμάτι της ανάγνωσης του μουσικού κειμένου και της θεωρίας.

-Δυνατότητα μουσικών σπουδών για όσους το επιθυμούν με χαμηλά δίδακτρα (40 ευρώ) σε ωδεία αναγνωρισμένα από το κράτος με τα οποία συνεργάζεται η VIVA VOCE.

Yπάρχει κόστος;
Ναι, υπάρχει ένα μικρό αντίτιμο 3 ευρώ/μήνα για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων και ενοικίων.

Ο διευθυντής της χορωδίας Charalampos Stergiopoulos Roubas

https://www.facebook.com/events/1785228278262701/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...