Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Big Band του Δήμου Αθηναίων «Legacy Through Time»

Δήμος Αιγάλεω "Πολιτιστική Διαδρομή 2018"


Big Band
του Δήμου Αθηναίων
«Legacy Through Time»
Η Big Band του Δήμου Αθηναίων ιδρύθηκε το 1998 με πρωτοβουλία του βιρτουόζου πιανίστα Γιάννη Τερεζάκη και έκτοτε καταγράφει μια πολύ ενεργή και σημαντική παρουσία στα μουσικά δρώμενα του δήμου της Αθήνας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.
Το ρεπερτόριο που ερμηνεύει, περιλαμβάνει ιστορικές συνθέσεις και ενορχηστρώσεις των πρωτοπόρων δημιουργών της μουσικής φιλολογίας για σύνολο Big Band και καλύπτει ένα πολύ ευρύ φάσμα των μουσικών ρευμάτων της τζαζ.
Η Big Band του Δήμου Αθηναίων έχει παρουσιαστεί σε όλες τις μεγάλες αίθουσες και φεστιβάλ μουσικής και τεχνών στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στην ελληνική περιφέρεια.
Την έχουν διευθύνει κορυφαίοι μαέστροι και συνθέτες της τζαζ και σύγχρονης μουσικής όπως ο William Russo και ο Don Owens, ενώ έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με διακεκριμένους Έλληνες και ξένους σολίστες.
Οι μουσικοί εκτελεστές που απαρτίζουν την Big Band του Δήμου Αθηναίων έχουν επιλεγεί μεταξύ των ικανότερων Ελλήνων σολίστ και διακρίνονται για την υψηλή δεξιοτεχνία τους στον αυτοσχεδιασμό και διακρίνονται για την ευελιξία τους στην ερμηνεία των διαφορετικών ρευμάτων της τζαζ.

Εισιτήριο Αλληλεγγύης:
Το Εισιτήριο Αλληλεγγύης είναι προαιρετικό.
Μπορείτε να προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αιγάλεω.

24/09
Θέατρο Αλέξης Μινωτής
Τομπάζη και Ξάνθου, 122 43 Δήμος Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...