Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Αρχαία Αγορά - Ξενάγηση στην Καρδιά της Αθήνας

Με μεγάλη χαρά, η Be a Greek σας παρουσιάζει το κομμάτι που τόσο καιρό έλειπε από το παζλ των Δράσεών της, μια Ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά, την Καρδιά της Αθήνας!

Η Αγορά των Αθηνών, η οποία ιδρύθηκε στα μέσα του 6ου αι. π.Χ. στα βορειοδυτικά του Ιερού Βράχου της Ακροπόλεως, ανάμεσα στους λόφους του Αρείου Πάγου και του Αγοραίου Κολωνού, αποτέλεσε για τους επόμενους τέσσερις τουλάχιστον αιώνες το κέντρο της πόλης των κλασικών και ελληνιστικών χρόνων. Ένας πραγματικός «ομφαλός» της αρχαίας Αθήνας, σ' αυτήν ανεγέρθηκαν τα σημαντικότερα δημόσια κτίρια και ιερά του άστεως και αναπτύχθηκε έντονη διοικητική, πολιτική, δικαστική, εμπορική, κοινωνική, πολιτιστική και θρησκευτική δραστηριότητα. Ανακαλύψτε μαζί μας, μεταξύ άλλων, τον Βωμό των 12 Θεών, την κυκλική Θόλο, το Νέο Βουλευτήριο, την μαγική Στοά του Αττάλου και, φυσικά, έναν από τους καλύτερα διατηρημένους αρχαίους ναούς στον κόσμο, τον ναό του Ηφαίστου!

Απολαύστε αυτή τη σπουδαία εμπειρία με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνο η Be a Greek σας προσφέρει:
• Αξεπέραστη ποιότητα και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών
• Θεματική προσέγγιση στην ξενάγηση 
• Μικρά γκρουπ μέχρι 35 άτομα
• Κορυφαίοι επαγγελματίες Διπλωματούχοι Ξεναγοί

Επιλέξτε ανάμεσα στην πρωινή ή την απογευματινή μας ξενάγηση στην καρδιά της Αθήνας και απολαύστε αυτή την ημέρα γεμάτη αρχιτεκτονική, μυθολογία αλλά και ιστορικά γεγονότα, που θα μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και την ιστορία της πόλης μας!

Η Be a Greek, με αφορμή τον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018 και για να σας ευχαριστήσει για την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε από την πρώτη μέρα, σας προσφέρει ένα αξέχαστο διήμερο ξεναγήσεων στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου σε προνομιακή τιμή! Δηλώστε από τώρα συγχρόνως συμμετοχή και στις 2 Δράσεις μας, "Αρχαία Αγορά - Ξενάγηση στην Καρδιά της Αθήνας" και "Παρθενώνας - Κυριακή στην Ακρόπολη" ώστε να τις απολαύσετε στην προνομιακή τιμή συμμετοχής των 20€ ανά άτομο αντί για 24€! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε στο καλάθι σας τις κρατήσεις θέσεων και για τις δύο Δράσεις και το σύστημά μας θα σας δώσει αυτόματα την έκπτωση που σας αναλογεί κατά τη διαδικασία πληρωμής.

Σημαντικές Πληροφορίες

• Ημερομηνία Ξενάγησης: Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018
• Ώρα Έναρξης Ξενάγησης: 10:00 πμ και 15:00 μμ
• Διάρκεια Ξενάγησης: 2 ώρες περίπου
• Κόστος Ξενάγησης: 12€/άτομο (10€/άτομο αν κλείσετε συχρόνως θέσεις και για την Δράση μας "Παρθενώνας - Κυριακή στην Ακρόπολη")
• Σημείο Συνάντησης: Κεντρική Είσοδος Αρχαίας Αγοράς (Αδριανού 24), σημείο στον χάρτη του Google Maps: https://goo.gl/maps/m72hVd3VEtu
• Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς την ημέρα της Ξενάγησης είναι δωρεάν. Παρόλ’αυτά, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προχωρήσουν στην έκδοση μηδενικού εισιτηρίου από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της Αρχαίας Αγοράς που βρίσκονται στην είσοδο του χώρου και να είναι στο σημείο συνάντησης με αυτό τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της Ξενάγησης, αφού χωρίς αυτό δεν είναι δυνατή η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο
• Η Ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από επαγγελματία Διπλωματούχο Ξεναγό, μέλος της Ομάδας της Be a Greek

* Το έδαφος στην Αρχαία Αγορά των Αθηνών παρουσιάζεται κατά τόπους λείο και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο περπάτημα. Για αυτό το λόγο, συνιστάται έντονα η χρήση άνετων παπουτσιών περπατήματος και η αποφυγή ψηλών παπουτσιών (με τακούνι). 

** Σας ενημερώνουμε πως η συγκεκριμένη Δράση μας δεν ενδείκνυται για παιδιά, καθώς έχει σχεδιαστεί για ενήλικες και το ύφος αλλά και η διάρκειά της είναι τέτοια που καθιστούν την παρακολούθησή της από τους μικρούς μας φίλους κουραστική. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της Ξενάγησης, τα παιδιά που θα λαμβάνουν μέρος θα βρίσκονται υπό την εποπτεία αποκλειστικά των Συνοδών τους.

*** Οι διαθέσιμες θέσεις για τη συγκεκριμένη Δράση μας είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων. Σας καλούμε να μεριμνήσετε έγκαιρα για την κράτησή σας, μιας και οι διαθέσιμες θέσεις, όπως γίνεται πάντα στις Δράσεις μας, αναμένεται να εξαντληθούν.

https://www.facebook.com/events/670558616631346/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...