Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Διαγωνισμός Cosplay - Φantasy Champions 2018


Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018 στις 3 μ.μ. – 5 μ.μ.
Massalias 22, 10680 Αθήνα
Ο διαγωνισμός Cosplay «Φantasy Champions» επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά προκειμένου να αναδείξει τους φετινούς Υπέρμαχους της Φαντασίας. Εμπνευστείτε από το fantasy universe της επιλογής σας, κατασκευάστε την στολή σας και λάβετε μέρος στον πιο φανταστικό cosplay διαγωνισμό της χρονιάς!

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται αποδεκτές από τη Δευτέρα 07 Μαΐου 2018 και ώρα 0.01 έως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 23.59. και μπορείτε να τις υποβάλλετε συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα που θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1QnHkgJcwhbSAWyhJRDZYKviRHIdrqoTTf4vAXg3-j2Q/edit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ 
Όροι συμμετοχής στο ΦantastiCon Cosplay - Φantasy Champions 2018

1. Ο διαγωνισμός είναι ατομικός και όχι ομαδικός. 
2. Υπάρχουν δύο βραβεία - ένα για τον πρώτο νικητή και ένα για την πρώτη νικήτρια καθώς και αναμνηστικά δώρα για τον δεύτερο και τον τρίτο νικητή σε κάθε κατηγορία. 
3. Δεν επιτρέπονται όπλα στους χώρους της Ελληνοαμερικανικής ένωσης και σε κανέναν χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ. 
4. Οι στολές θα πρέπει να είναι κατασκευασμένες όχι αγορασμένες από το εμπόριο. 
5 Επιτρέπονται κοστούμια από όλες τις τέχνες του φανταστικού (λογοτεχνία, κινηματογράφο, κόμικ, παιχνίδια κλπ). 
6. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του Cosplay δύο ώρες πριν τον διαγωνισμό. Θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις προετοιμασίες τους μισή ώρα πριν την έναρξη του διαγωνισμού. 
7. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα ενός συνοδού για βοήθεια παρουσίασης της στολής τους. Τα μέλη και οι εθελοντές του ΦantastiCon δεν μπορούν να είναι συνοδοί των cosplayers πριν ή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.
8. Μοναδικός κριτής για την ανάδειξη των νικητών θα είναι το ακροατήριο που θα βρίσκεται μέσα στο χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού Cosplay και το οποίο θα επιλέξει τους νικητές με ψηφοφορία. 
9. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποδεκτές από τη Δευτέρα 07 Μαΐου 2018 και ώρα 0.01 έως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 23.59. 
10. Από τη συμμετοχή και την ψηφοφορία αποκλείονται τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου φίλων φανταστικού - ΦantastiCon, οι υπάλληλοι της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και οι υπάλληλοι του Hellenic American College. 
11. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού όποτε αυτοί κρίνουν απαραίτητο με σκοπό την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του φεστιβάλ.

https://www.facebook.com/events/533409253719376/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...