Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

4ο Διαρκές Σεμινάριο Μουσικής Δωματίου // Λιακάκης-Γουβέλης


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το τέταρτο Εργαστήριο Μουσικής Δωματίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμερικανικό Κολλέγιο (Deree College) από τον Οκτώβριο του 2019 ως τον Μάρτιο του 2020. Η ενασχόλησή μας θα επικεντρωθεί σε σύνολα όπου συνυπάρχουν τα έγχορδα με το πιάνο. Το εργαστήριο απευθύνεται σε προχωρημένους μαθητές Ανωτέρας ωδείων, σε φοιτητές Μουσικών Τμημάτων αλλά και νέους αποφοίτους τους, καθώς και σε ήδη σχηματοποιημένα σύνολα μουσικής δωματίου.

Οι συναντήσεις μας θα γίνουν σε επτά Σάββατα, από τον Οκτώβριο ως τον Φεβρουάριο και οι ημερομηνίες αναλυτικά έχουν ως εξής: 12/10, 2/11, 16/11, 21/12, 11/1, 8/2, 22/2. Τον Μάρτιο επίσης, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία λήξης του εργαστηρίου στο Auditorium του Κολλεγίου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα.

Η διδασκαλία σε κάθε σύνολο θα γίνεται και από τους δυο μας ταυτόχρονα, σε μία προσπάθεια να αναδείξουμε από κοινού όσο γίνεται περισσότερα ζητήματα ενδιαφέροντος για όλους τους εκτελεστές. Για την κατά το δυνατόν πιο λειτουργική και ομοιογενή διαμόρφωση των συνόλων ενδέχεται να ζητηθεί από τους συμμετέχοντες σύντομη ακρόαση σε ρεπερτόριο της επιλογής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ως και τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου.

Άγγελος Λιακάκης (aliakakis@hotmail.com) – Τίτος Γουβέλης (titosgouvelis@hotmail.com)

Deree - The American College of Greece
6 Gravias Street, 153 42 Athens, Greece

https://www.facebook.com/events/689199401531903/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...