Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!
Η θεατρική σκηνή στην οποία κάποτε ανέβασαν τεράστιες θεατρικές επιτυχίες οι Αλέξης Μινωτής, Κατίνα Παξινού, Ρένα Βλαχοπούλου, Ζωή Λάσκαρη, Μίμης Φωτόπουλος, Νίκος Σταυρίδης και δεκάδες άλλοι μεγάλοι Έλληνες ηθοποιοί ξαναχτίζεται από την αρχή!
Ο ιδιοκτήτης του Μπάμπης Κράλιοβιτς -ένας από τους τελευταίους μεγάλους θεατρικούς επιχειρηματίες της Αθήνας- εμπιστεύτηκε για τα επόμενα 10 χρόνια το ανέβασμα παραστάσεων του θεάτρου (Ιπποκράτους 17 & Ακαδημίας) στην εταιρεία θεατρικών παραγωγών HAPPY LIGHT PRODUCTIONS, η οποία προχωράει με τον επανασχεδιασμό και εκσυγχρονισμό του θεάτρου, χωρητικότητας 420 θέσεων, με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα!
Σκοπός της HAPPY LIGHT PRODUCTIONS είναι, όχι μόνο ο ΝΕΟΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ να φιλοξενήσει παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, αλλά παράλληλα να προσδώσει μια νέα αντίληψη στον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης του θεάτρου συνολικά.
Η ΝΕΑ εποχή του ΝΕΟΥ Ακάδημου ξεκινάει! 🎭

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...