Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Γνωριμία με το σύγχρονο χορό (έναρξη 14/1)

Γνωριμία με το σύγχρονο χορό με την Άννα Ζούμπα.


Εισαγωγικά μαθήματα γνωριμίας με το σύγχρονο χορό!Έναρξη 14 Ιανουαρίου 2020.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε άτομα όλων των ηλικιών που δεν έχουν ακόμα καμία ή μικρή εμπειρία με το σύγχρονο χορό αλλά θέλουν να τολμήσουν να δοκιμάσουν! Επίσης απευθύνεται σε όσους έχουν λίγη εμπειρία αλλά θέλουν να γυρίσουν πάλι στη βάση.

Στόχος μας είναι η ανακάλυψη της κίνησης μέσα από παιχνίδια αυτοσχεδιασμού και η δημιουργία και εξέλιξη κινητικών και χορευτικών φράσεων με οδηγό διάφορες τεχνικές του σύγχρονου χορού.

Ελάτε να γνωρίσουμε το σώμα μας, να πειραμάτιστούμε με το βάρος, τη σχέση του με το χώρο, τα διάφορα επίπεδα, να αυτοσχεδιάσουμε. Η χρήση της μουσικής καιο πειραματισμός σε διαφορετικούς ρυθμούς είναι βασικοί άξονες του μαθήματος.

Ένα μάθημα για να ανακαλύψουμε μαζί το σύγχρονο χορό με βασική πάντα προτεραιότητα να περάσουμε καλά!

Τρίτη 18:00-19:15

Έναρξη μαθημάτων 14 Ιανουαρίου με δυνατότητα έναρξης οποιαδήποτε Τρίτη μέσα στη χρονιά.

Krama artspace
Σωκράτους 11, Αθήνα
κόστος:
-μεμονωμένο μάθημα (drop in): 8€
-κάρτα 4 μαθημάτων/μήνα: 28€
-κάρτα 8 μαθημάτων/μήνα: 50€
-κάρτα απεριορίστων μαθημάτων/μήνα: 70€


πληροφορίες/κρατήσεις:
6947028948
kramadance@hotmail.com

************************************************

Λίγα λόγια για την Άννα :
Η Άννα Ζουμπα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιάννενα. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού "Ραλλού Μάνου" και του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Εχει συμμετάσχει ως χορεύτρια και χορογράφος σε διάφορες παραγωγές της Ελλάδας και του εξωτερικού από το 2010. Είναι ιδρυτικό μέλος της krama dance company από το 2012 και του krama artspace από το 2018. Διδάσκει σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό τα τελευταία χρόνια σε παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων.Αυτή την περίοδο παρακολουθεί το Master in Dance Therapy στο Rotterdam στο Codarts University for the Arts.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...