Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Μαθήματα Σύγχρονου χορού με την Πωλίνα Ευαγγέλου

Μαθήματα Σύγχρονου χορού με την Πωλίνα Ευαγγέλου

Κάθε Τρίτη στις 7:00 μ.μ - 8:30 μ.μ
Συνεργατικό Στούντιο / Λάθος Κίνηση ( Πλατεία Ελευθερίας 25, Αθήνα) 6ος όροφος
evan.polina@gmail.com

----------------------------------

Ελάτε να παραμορφώσουμε τα σώματα μας, να πιέσουμε το πάτωμα, να βρούμε από που ξεκινάει η κάθε μας κίνηση, να ψάξουμε για διαφορετικές δυναμικές και ρυθμούς και πολλά πολλά ακόμη. Το μάθημα ξεκινάει με ασκήσεις αυτοσχεδιασμού, υστέρα με ενδυναμωτικές ασκήσεις καταλήγοντας σε κινητικούς συνδυασμούς στους οποίους θα εφαρμόζουμε όσα εξερευνήσαμε στην αρχή του μαθήματος.
Ανοιχτό σε αρχαρίους και μη, σε ερωτήσεις, προτάσεις, απορίες, διαπιστώσεις, διαστρεβλώσεις, διεκπεραιώσεις και άλλα πολλά.

--------------------------------------------------------------------------

βιογραφικό

Η Πωλίνα Ευαγγέλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Ξεκίνησε από την ηλικία των πέντε με ενόργανη γυμναστική και παραδοσιακούς χορούς, ύστερα αποφοίτησε από το Καλλιτεχνικό σχολείο Γέρακα, τμήμα χορού. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 2017. Στο πλαίσιο των σπουδών της συνεργάστηκε με την Hellenic Dance Company και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Έχει πάρει μέρος στο IPFF 2018 και στο ASFA BBQ festival 2018.Έχει παρακολουθήσει κύκλο σεμιναρίων στην Ν. Υόρκη στη σχολή χορού Martha Graham Dance Company, στο Βερολίνο με τους Frantics Dance Company, στο Λος Άντζελες με τους LA Contemporary Dance Company.
--------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...