Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Facebook Live|Νίκος Παλαιολόγος: Breaking News

Στη Σχολή Φωτογραφίας Όραμα γνωρίζουμε την αξία της επικοινωνίας, της ζωής και της αλληλεγγύης σε δύσκολους καιρούς. Σε αυτήν την τρέχουσα κρίση της πανδημίας που μας οδηγεί στην κοινωνική απομόνωση και τον εγκλεισμό, το Όραμα είναι δίπλα σας. Σύμφωνοι με τις τρέχουσες δυνατές συνθήκες διδασκαλίας και με γνώμονα πάντα την αγάπη μας για την φωτογραφία, χρησιμοποιούμε την τέχνη ως διέξοδο, μια περίοδο που την χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ. Έτσι λοιπόν παρέχουμε την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας από το σπίτι με εισηγητές τους εξαίρετους δασκάλους της σχολής.

Breaking News
Στην εποχή της ψηφιακής δημοσιογραφίας, όπου οι έκτακτες ειδήσεις έχουν άμεσες προθεσμίες, οι φωτορεπόρτερ καλούνται να είναι έγκαιρα στο τόπο των συμβάντων και να ανεβάσουν γρήγορα τις εικόνες τους στο διαδίκτυο, για γεγονότα που έχουν λάβει χώρα πολύ πρόσφατα ή βρίσκονται σε εξέλιξη.
Στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί μέσω του Facebook Live, ο Nick Paleologos θα αναλύσει τους τρόπους κάλυψης μιας έκτακτης ιστορίας ειδήσεων, φυσικής καταστροφής, ανθρωπιστικής κρίσης, απρόβλεπτων πολιτικών εξελίξεων κ.α. αλλά και πώς οι εικόνες ενός ρεπόρτερ μπορούν να ξεχωρίσουν από τον έντονο ανταγωνισμό όταν πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης καλύπτουν το ίδιο θέμα.
Κατά τη διάρκεια του live θα υπάρξει η δυνατότητα ερωτήσεων και σχολιασμού από τους θεατές.

http://www.sooc.photos


https://www.facebook.com/events/2464177720561017/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...