Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Πέρα από τη Φωτογραφία: Χριστόφορος Αναγνωστόπουλος

Η σχολή Φωτογραφικών Σπουδών Όραμα συνεχίζει το επιτυχημένο πρόγραμμα διαλέξεων "Πέρα από τη Φωτογραφία", που φέρνει επιτυχημένους Έλληνες και διεθνείς φωτογράφους σε επαφή με τους σπουδαστές και τους λάτρεις της φωτογραφίας.
Με στόχο την εξωστρέφεια της τέχνης μας, ένας προσκεκλημένος κάθε μήνα θα μοιράζεται το έργο και την εμπειρία του σε μία εκδήλωση ανοιχτή σε όλους.
Οι παρουσιάσεις προσφέρονται δωρεάν με την υποστήριξη της Fujifilm Hellas, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε έγκαιρα για τη συμμετοχή σας καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Δηλώσεις συμμετοχής ανά άτομο μόνο με e-mail, στο orama@oramastudies.gr, με το ονομ/νο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ώρα προσέλευσης 6:30 μ.μ.

Καλεσμένος μας για το μήνα Μάρτιο, είναι ο βραβευμένος documentary filmmaker & timelapse photographer Χριστόφορος Αναγνωστόπουλος - Christophe Anagnostopoulos, https://www.christopheanagno.com

  • Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 στις 7 μ.μ. – 8:30 μ.μ.
  • Orama Photography Studies
    Komotinis 10, 11526 Αθήνα

https://www.facebook.com/events/2896797963739699/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...