Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Τα νιάτα τα μπερμπάντικα, Μπάμπης Τσέρτος

Αυτή τη βδομάδα το ΠΕΡΑΝ ανοίγει τις πόρτες και ξανασμίγει με τους παλιούς του φίλους, επιτέλους μετά την άρση της καραντίνας στην εστίαση. Εξαιρετική πολίτικη κουζίνα και όχι μόνο, εξαιρετικές μουσικές προτάσεις - στο χώρο της ανοιχτής εξωτερικής σάλας και στην αυλή μας, δημιουργούν μιά υποβλητική ατμόσφαιρα. Και φυσικά σεβόμαστε τα μέτρα των αποστάσεων μεταξύ των τραπεζιών.


Έτσι από το Σάββατο 30 Μαΐου και ώρα 21.30 και στη συνέχεια κάθε Παρασκευή & Σάββατο από 5 Ιουνίου, ο Μπάμπης Τσέρτος παρουσιάζει στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» τα πιο μερακλήδικα παραδοσιακά, ρεμπέτικα, αρχοντορεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια του μεγάλου μουσικού μας πλούτου, αλλά και νεότερα που αποπνέουν τον αέρα παλιών, όμορφων εποχών.

Συμμετέχουν η Νόρα Ζαχαριά στο τραγούδι , ο Κώστας Ζαριδάκης στο μπουζούκι, ο Κώστας ο Τσεκούρας στην κιθάρα και ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο - ακορντεόν. Ενορχήστρωση Γιάννης Τσέρτος.

Είσοδος: 5 ευρώ/άτομο. ελάχιστη κατανάλωση 15 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...