Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Η ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Animation

 


Η ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ γιορτάζει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ANIMATION

Προβολές & Συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας
Με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος
Η ΑΣΙΦΑ Ελλάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κινουμένων Σχεδίων καθώς και την επέτειο των 60 ετών από την ίδρυση της Διεθνούς ASIFA, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες φίλους του animation, να παρακολουθήσουν συζητήσεις και ανεξάρτητες ταινίες ανιμέισον από όλο τον κόσμο!
I. ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις επιλογές ανεξάρτητων ταινιών animation απ΄όλο τον κόσμο, οι οποίες έχουν προβληθεί πρόσφατα στην Ελλάδα, με τίτλο "Ελληνικά φεστιβάλ animation". Επίσης, τo πρόγραμμα "World Animation", περιλαμβάνει την ανθολογία “Creative Aspects of South East Mediterranean Animation” με επιλεγμένες ταινίες από την περιοχή της Μεσογείου, μια παραγωγή της Διεθνούς ASIFA, καθώς και το πρόγραμμα "OPLA! FOCUS ON POLAND" από την Πολωνία.
ΙΙ. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Παράλληλα με τις προβολές διοργανώνεται, με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος συζήτηση στρογγυλής τράπεζας, για σύγχρονα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του χώρου σχετικά με την παραγωγή και τη δημιουργία 3D Computer animation ταινιών. Στη συζήτηση συμμετέχουν οι καταξιωμένοι σκηνοθέτες Κατερίνα Αθανασοπούλου, Δημήτρης Πατρίκιος, Παναγιώτης Ράππας, Αντώνης Ντούσιας και συντονίζει ο Παναγιώτης Κυριακουλάκος, Επ. Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Αντιπρόεδρος της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
10.00-12.00 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
14.00-14.40 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ANIMATION 40’
15.30-17.00 ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
"WORLD ANIMATION"
17.15-18.15 “CREATIVE ASPECTS OF SOUTH EAST MEDITERRANEAN" 60’
18.30-20.00 OPLA! FOCUS ON POLAND 77’’

Τόπος Διεξαγωγής:
ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Auditorium "Theo Angelopoulos"
Σίνα 31 Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...