Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΡΟΜΑΝΤΣΟ - ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΩΝ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΡΟΜΑΝΤΣΟ - ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΩΝ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK - ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 31/10/2021 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ

Αγαπητοί φίλοι,
Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως επιστρέφει η εκπομπή του λογοτεχνικού περιοδικού: Κέφαλος - Λογοτεχνικό Περιοδικό Κεφαλονιάς, στη σελίδα μας στο Facebook (Εκδόσεις Κέφαλος - Λογοτεχνικό Περιοδικό Κέφαλος) και παρουσιαστή τον λογοτέχνη και εκδότη, τον Πλούταρχο Πάστρα.
Στην εκπομπή θα πραγματοποιούνται όπως πάντα απαγγελίες ποιημάτων κλασικών και σύγχρονων ποιητών, αφιερώματα σε μεγάλες μορφές της ποίησης από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, εορταστικά ποιητικά αφιερώματα, παρουσίαση λογοτεχνικών νέα, συνεντεύξεων και φυσικά θα κάνουμε κληρώσεις βιβλίων!
Η εκπομπή θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 και κάθε δεύτερη Κυριακή στις 18:00 μ.μ.΄ζωντανά στο κανάλι μας στο facebook.
Μπορείτε να μας στείλετε για απαγγελία έως την Παρασκευή 29/10/2021, στο email: poihtikoromantso@gmail.com, 1 ποίημα ή 2 ποιήματα σας έως 30 στίχους το κάθε ένα, είτε με ελεύθερο θέμα είτε με θέμα την 28η Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...