Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


 Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι της Μουσικής Εκπαίδευσης αλλά και των φίλων της Αισθητικής Αγωγής,

Σας προσκαλούμε για την εγγραφή σας σε έναν ιστορικό σύλλογο που από το 2004 μάχεται ανελλιπώς για την Μουσική Παιδεία και τις διεκδικήσεις του κλάδου των εκπαιδευτικών της Μουσικής σε όλους τους χώρους και τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης με έμφαση στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Σας καλούμε να συμμετέχετε στις επιμορφωτικές δράσεις, στις συγγραφικές ομάδες, σε focus groups με ειδικό ενδιαφέρον για επιστημονικά πεδία της Εφαρμοσμένης Μουσικής Παιδαγωγικής, δίνοντας ενεργά το «παρόν» καθώς η Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε δοκιμάζεται, επαναπροσδιορίζεται, ανασυντίθεται με στόχο την διαχρονική υπηρεσία του κλάδου των Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής.
Η Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε είστε όλοι εσείς και για αυτό έχουμε ΟΛΟΙ ευθύνη καθώς από τον δημόσιο λόγο και διάλογο δεν περισσεύει και δεν εξαιρείται κανείς. Η συλλογικότητα αγκαλιάζει σφαιρικά τον χώρο της εκπαίδευσης, υπενθυμίζοντας διαχρονικά στην Πολιτεία ότι οι Εκπαιδευτικοί Μουσικής Αγωγής ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ.
Στο κάλεσμα των καιρών και των συνθηκών της παγκοσμιοποίησης που επιβάλλουν λογισμό και όραμα εκ νέου, ανοίγουμε την εγγραφή στην Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε. με δωρεάν πρόσβαση, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση και με δωρεάν προσφερόμενα παράγωγα στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Ας αναλάβουμε ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ την ευθύνη της συμμετοχής χωρίς δικαιολογίες και ας κινητοποιηθούμε στη συλλογικότητα της Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε. για κοινούς αγώνες, δημιουργικές δράσεις με επιστημονική, παιδαγωγική και καλλιτεχνική επάρκεια.
Ελεύθερη εγγραφή, ελεύθερη πρόσβαση, ελεύθεροι εκπαιδευτικοί
(Καμπάνια για την Μουσική Εκπαίδευση σε Κάθε Βαθμίδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...