Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Βιβλιοπωλείο Gutenberg // ΚΛΗΡΩΣΗ: 100 Βασικές Έννοιες για τη Γλωσσολογία

 


ΚΛΗΡΩΣΗ: 100 Βασικές Έννοιες για τη Γλωσσολογία

Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο των Ζωή Γαβριηλίδου, Μαρία Μητσιάκη και Ασημάκη Φλιάτουρα «100 Βασικές Έννοιες για τη Γλωσσολογία»
Σας ενδιαφέρει να διευρύνετε τις γνώσεις σας στην επιστήμη της γλωσσολογίας; Θέλετε να ασκηθείτε στο επίπεδο γνώσης σημαντικών γλωσσολογικών όρων; Το βιβλίο είναι ένας πλήρης και συνοπτικός πλοηγός στον γοητευτικό κόσμο της γλωσσολογίας. Στις σελίδες του αναπτύσσονται 100 αυτόνομες ενότητες που περιγράφουν και εξηγούν έννοιες-κλειδιά της επιστήμης, διαρθρωμένες σε οκτώ μέρη: εισαγωγικές έννοιες και διακρίσεις, επίπεδα γλωσσικής ανάλυσης, γλωσσικές μονάδες, γλωσσικά φαινόμενα, κλάδοι γλωσσολογίας, πρόσκτηση και διδασκαλία της γλώσσας, γλωσσολογικές θεωρίες, ιστορία ελληνικής γλώσσας.
Στα πλεονεκτήματα του βιβλίου εντάσσονται η πολύπλευρη ανάπτυξη βασικών αλλά και πιο ειδικών εννοιών σε όλο το φάσμα των τριών κλάδων της γλωσσολογίας (θεωρητική, ιστορική, εφαρμοσμένη), η συμπερίληψη των δεδομένων της σύγχρονης και εξειδικευμένης διεθνούς και ελληνικής βιβλιογραφίας, καθώς και η παιδαγωγική προοπτική μέσω της δομής και της ένταξης σχεδιαγραμμάτων, πινάκων και άνω των 300 ασκήσεων με τις απαντήσεις τους.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/zasWVVeWBzkqFSJF6
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 10/10/2021. Η κλήρωση θα γίνει στις 11/10/2021 και οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...