Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΜΕΤ 2022 "ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΣΚΟΥΒΕΛΗΣ"

 

Το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει τον ετήσιο διαγωνισμό ερμηνείας 2022 την Παρασκευή 13.5.2022 και από ώρα 09:40 στο Αμφιθέατρο Τελετών του Ιδρύματος (Εγνατίας 156). Από φέτος, ο διαγωνισμός θα έχει την ονομασία "Ηλίας Κουσκουβέλης", προς τιμήν του προσφάτως αποδημήσαντα πρώην Πρύτανη, Κοσμήτορα, Πρόεδρου του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, καθηγητή Ηλία Κουσκουβέλη. Με τον τρόπο αυτό το Τμήμα ΜΕΤ τιμά την μνήμη του και την αγάπη του για τη μουσική και το Τμήμα.

Οι βραβευθέντες στην ενότητα κοντσέρτου θα ερμηνεύσουν έργα του ρεπερτορίου με τη συνοδεία της ορχήστρας του Τμήματος. Οι βραβευθέντες στην ενότητα μουσικής δωματίου θα δώσουν συναυλία την Πέμπτη 19/5/2022 στο Αμφιθέατρο Τελετών στις 19.30, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-22. Η παρακολούθηση του διαγωνισμού είναι ελεύθερη με προϋπόθεση την τήρηση των ισχυόντων πρωτοκόλλων εισόδου και παραμονής στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...