Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Μέσα Επικοινωνίας στο Σύγχρονο Σχολείο» από το Open University of Cyprus - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου


 Καινοτόμο και #εξ_αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Μέσα Επικοινωνίας στο Σύγχρονο Σχολείο» από το Open University of Cyprus - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου .

Το Πρόγραμμα:
✔️ ανταποκρίνεται στις αναδυόμενες ανάγκες ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών στην #εκπαίδευση, ιδιαίτερα με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν λόγω και του covid19, αλλά και με δεδομένες τις συνθήκες του σημερινού υπερ-επικοινωνιακού κόσμου.
✔️ ανταποκρίνεται στην επιτακτική ανάγκη για γνώση και αποτελεσματικότητα στα Μέσα Επικοινωνίας στο Σχολείο, συνδυάζοντας τη θεωρητική εμβάθυνση των εκπαιδευτικών κυρίως, αλλά και όλων των γονέων και πολιτών, με την απαιτούμενη πρακτική κατάρτιση στα πεδία της Επικοινωνίας και Μέσων, των Επιστημών της Αγωγής και του Εγγραμματισμού.
✔️ ενδιαφέρει κάθε εκπαιδευτικό, ανεξαρτήτως βαθμίδας, επαγγελματιών από συναφείς χώρους, αλλά και τον κάθε πολίτη που επιζητά νέες γνώσεις και δεξιότητες στην #Επικοινωνία, τον ψηφιακό κόσμο και το εκπαιδευτικό περιβάλλον.
🌐 Μάθε περισσότερα: https://bit.ly/36lHe2p
🎯 Στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου , το οποίο εξειδικεύεται στην #εξ_αποστάσεως εκπαίδευση, σπουδάζεις από τον προσωπικό σου χώρο, στον δικό σου ρυθμό μάθησης, στον χρόνο που μπορείς να αφιερώσεις για την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη.
📢 Υποβολή αιτήσεων για έναρξη σπουδών το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 ως τις 24 Μαΐου 2022 στο www.ouc.ac.cy
📧 admissions@ouc.ac.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...