Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Σεμινάριο & Masterclass Υποκριτικής με τον Θωμά Μοσχόπουλο στο θέατρο ΠΟΡΤΑ

 

Σεμινάριο & Masterclass Υποκριτικής με τον Θωμά Μοσχόπουλο στο θέατρο ΠΟΡΤΑ

Οι κύκλοι μαθημάτων επαναλαμβάνονται τον Ιούνιο για νέες ομάδες συμμετεχόντων, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος.
Παρόλο που η αστάθεια και αβεβαιότητα είναι αναμφίβολα πλέον κυρίαρχες διαθέσεις, και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο, στο Θέατρο Πόρτα συμβαίνει μια σταθερή συνάντηση που ενώ ξεκίνησε σχεδόν αθόρυβα πριν από 9 (ήδη!) χρόνια κατάφερε βήμα - βήμα να πάρει την διάσταση ενός μικρού θεσμού. Πρόκειται για τους Εαρινούς- Θερινούς επιμορφωτικούς κύκλους μαθημάτων υποκριτικής του Θωμά Μοσχόπουλου, που απευθύνονται σε επαγγελματίες ηθοποιούς και απόφοιτους δραματικών σχολών. Η επιτυχία του εγχειρήματος μες τα χρόνια είχε σημαντικούς καρπούς, όπως οι σποραδικές χορηγήσεις υποτροφιών για ειδικά workshops με την υποστήριξη μορφωτικών ιδρυμάτων, καθώς και η συνέχεια της συνεργασίας μας με έναν ικανό αριθμό ηθοποιών, που ξεπέρασε το επίπεδο της διδασκαλίας και της προπαρασκευής. Ενδεικτικό είναι πως το σύνολο σχεδόν των ηθοποιών που συμμετείχαν στις τρεις φετινές παραγωγές του Πόρτα (2021-2022) μας είχε συστήσει τη δουλειά του σε κάποιο από τα σεμινάρια των προηγούμενων ετών.
Συνεχίζουμε λοιπόν φέτος πάνω σε σταθερά μοτίβα: Δύο κύκλοι μαθημάτων, ένας βασικός-εισαγωγικός για όποιους θέλουν να λάβουν μέρος για πρώτη φορά στους κύκλους των μαθημάτων και ένας δεύτερος- masterclass, με εξειδικευμένη θεματολογία, που απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη συμμετάσχει- ή θα συμμετάσχουν φέτος στον βασικό-εισαγωγικό κύκλο μαθημάτων.
Α’ ΚΥΚΛΟΣ | Σεμινάριο Υποκριτικής
«Κλειδιά και τεχνικές για τη δόμηση και συστημική διερεύνηση ενός ρόλου» | 20-24 Ιουνίου, από τις 12.00 έως τις 17.00
Χώρος: Θα ανακοινωθεί
Β’ ΚΥΚΛΟΣ | Masterclass Υποκριτικής
«Οι… «φωτοσκιάσεις» της Κωμωδίας» | 28/6 (10.00 - 15.00), 29/6 (10.00 - 16.00), 30/6 (10.00 -15.00), 01/7 (10.00 - 15.00), 02/7 (10.00 - 14.00)
Χώρος: ΠΟΡΤΑ (Μεσογείων 59)
Για πληροφορίες κι εγγραφές:
Aθανασία Βασιλοπούλου
T: 6940 820 169
M: athanasia.vasilopoulou1@gmail.com
Φώτο Θωμά Μοσχόπουλου © Ανδρέας Σιμόπουλος
Φώτο Αυλαίας © Νίκος Κόκκας
Φωτό Καμαρινιού © Νίκος Κόκκας
Πόρτα
Οργάνωση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...