Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Η βραβευμένη εικαστικός Δάφνη Βοτανοπούλου, είναι η δημιουργός ενός από τα μεγαλύτερα Art Show που γνώρισε ποτέ το Bahrain! Το Daphne’s Showroom.


 Η βραβευμένη εικαστικός Δάφνη Βοτανοπούλου, είναι η δημιουργός ενός από τα μεγαλύτερα Art Show που γνώρισε ποτέ το Bahrain! Το Daphne’s Showroom.

Το Daphne’s Showroom είναι ένα τριήμερο Παγκόσμιο event που θα φιλοξενήσει ζωγράφους, φωτογράφους, γλύπτες και 3D Animators από Bahrain, Kuwait, Dubai, Abu Dhabi, Σαουδική Αραβία, Ρωσία, Ουκρανία, Γαλλία και Ελλάδα, είτε δίνοντας το παρόν, είτε συμμετέχοντας ψηφιακά μέσω μιας μεγάλης οθόνης που θα βρίσκεται το χώρο για το σκοπό αυτό.
Οι 49 καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν, θα παρουσιάσουν προσωπικές τους δημιουργίες σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, άνω των 250 τετραγωνικών μέτρων έκαστος που εκείνη με την ομάδα της δημιούργησαν, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού. Στο Bahrain Bay. Οι χώροι αυτοί, εμπνευσμένοι από την εμπειρία της Ελληνίδας ζωγράφου και διακοσμημένοι σε βιομηχανικό στυλ, αποτελούν πρωτοπορία για τη χώρα και γι’ αυτό το λόγο η προσέλευση του κόσμου, αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη.
Έχοντας την υποστήριξη της UNESCO Πειραιά και Νήσων, του διεθνούς οργανισμού International Action Art και του προέδρου κου Ιωάννη Μαρωνίτη, που πάντα στήριζε και στηρίζει καλλιτέχνες, αλλά και της εταιρείας TG DIGITAL MARKETING, εταιρείας που δρα αποκλειστικά στο Bahrain, το Daphne’s Showroom είναι μία διοργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Γι’ αυτό το λόγο, μέρος των εσόδων θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και στο σχολείο RIA School του Bahrain για παιδιά με αυτισμό.
Στις 12, 13 και 14 Μαϊου, οι λάτρεις της τέχνης του Bahrain, θα ζήσουν ένα μοναδικό Art Event, με τη πινελιά αυτής της ξεχωριστής καλλιτέχνη.
Εμπνευσμένη από τα Διεθνή πρότυπα αλλά και από την τελευταία της παρουσία στο Dubai εκθέτοντας έργα της στην παγκόσμια έκθεση World Art Dubai 2022, τον περασμένο Μάρτιο, οργάνωσε για όλους τους λάτρεις της τέχνης, αυτό το Παγκόσμιου βεληνεκούς Showroom στο μαργαριτάρι του Περσικού Κόλπου. Το Bahrain.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://linktr.ee/Daphnes_Artistry

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...