Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

HAPSc Forum 2022: Challenges of a New Era


 Ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων διοργανώνει το HAPSc Forum 2022, με τίτλο «Challenges of a New Era». Η νέα αυτή πρωτοβουλία του ΕΟΠΕ εστιάζει σε μερικά από τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα, και πιο συγκεκριμένα την κλιματική αλλαγή και τους φυσικούς πόρους, την μετανάστευση, την ασφάλεια και την δημόσια υγεία. Το Φόρουμ θα διεξαχθεί διαδικτυακά, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022.

Κρίνεται σημαντικό να εξεταστούν οι διαφορετικές διαστάσεις των ως άνω ζητημάτων, και οι βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες επιπτώσεις τους. Γι’ αυτό τον λόγο, το HAPSc Forum 2022 επιδιώκει να προσφέρει μία υψηλού επιπέδου συζήτηση για την ανάλυση αυτών των αλληλένδετων φαινομένων, με στόχο την βαθύτερη κατανόηση τους και την αναζήτηση λύσεων σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Για την επίτευξη των παραπάνω, κυβερνητικά στελέχη, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες θα συμμετάσχουν στο Φόρουμ εκπροσωπώντας τοπικούς, περιφερειακούς και διεθνείς, δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, συνεισφέροντας με την γνώση τους και την εμπειρία τους στην διαμόρφωση προτάσεων πολιτικής.
Η κύρια γλώσσα του HAPSc Forum 2022 είναι τα Ελληνικά, ενώ θα υπάρχουν εισηγήσεις και στα Αγγλικά.
Η συμμετοχή στο Forum είναι δωρεάν. Για την εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ: https://www.hapsc.org/hapsc-forum-2022/
E-mail: forum@hapsc.org 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 27 ΜΑΪ́ΟΥ 2022 ΣΤΙΣ 9 Π.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...