Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Από το προσωπικό, στην συλλογική αφήγηση § θεατρικό εργαστήριο, με τον Κωστή Ανδρικόπουλο


 Από το προσωπικό,

στην συλλογική αφήγηση!
Θεατρικό εργαστήριο
-πραγματικότητα,
συγγραφή, παρουσίαση-
Καθοδήγηση:Κωστής Ανδρικόπουλος
Ον Off Studio
3os όροφος
8 συναντήσεις
Τρίτη 05/04-31/05
18.30
Το παρόν θεατρικό εργαστήριο απευθύνεται σε όποιο άτομο θέλει να εξοικειωθεί με διαφορετικά θεατρικά εργαλεία όπως θέατρο της επινόησης (devising theatre), το θέατρο της εικόνας, σωματικό θέατρο, View Points της Αν Μπόγκαρτ, θέατρο Ντοκουμέντο.
Το παρόν εργαστήριο έχει βασικό στόχο οι άνθρωποι όπου συμμετέχουν σε αυτό το εργαστήριο να περάσουν από την ατομικότητα στην ομάδα την συλλογική αφήγηση, την ανάπτυξη της ενσυναίσθησης και της σημασίας του να είμαι παρών.
Η πραγματικότητα γίνεται η πηγή έμπνευσης και πυροδότησης της θεατρικής έρευνας.
Tι συμβαίνει όταν αναπαριστούμε ή αφηγούμαστε κάτι πραγματικό;

-Κόστος: 65 ευρώ +24% ΦΠΑ
(σε δύο δόσεις)
Εarly bird (μέχρι 26/03): 55 ευρώ +24% ΦΠΑ

-Απαραίτη η κράτηση θέσης!Περιορισμένος αριθμός συμμετοχόντων.
* Η κράτηση θέσης για τον κύκλο γίνεται με επικοινωνία με το email: mayastamati@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6936250571
*Ο ανώτατος αριθμός είναι τα 15 άτομα για λόγους ασφαλείας (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
>Τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι υγειονομικοί κανόνες .
Ο χώρος είναι ευρύχωρος, αερίζεται συχνά και απολυμαίνεται
Να έχετε μαζί σας μια δική σας πετσέτα και παγούρι με νερό
Τα ρούχα που θα αλλάξετε θα πρέπει να φυλάγονται σε τσάντες .
Ο Κωστής Ανδρικόπουλος είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν(2013), πτυχιούχος του τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας & Μουσειολογίας του Ιόνιου Πανεπιστήμιου και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Σχολή Καλών Τεχνών στο πρόγραμμα «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική πράξη και Διδακτική». Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο Θέατρο Τέχνης, Θέατρο Olvio, Τεχνοχώρος Cartel, κ.α, έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Δ.Δεγαϊτη, Λένα Κιτσοπούλου, Μ. Παπαδημητρίου,
Ν. Ανδρουλάκη, Α.Αλάτση, Κ.Καπελώνη κ.α. Ως σκηνοθέτης έχει γράψει και σκηνοθετήσει το έργο Άτιτλη Βία(2013), όπου και κέρδισε το 1ο Βραβείο Scratch night Bob theatre Festival στο Bios. Το 2014-2015 έκανε την πρώτη του Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Block” στον πολυχώρο Πολύτεχνο στην Κέρκυρα. Το 2016 εργάστηκε για ένα χρόνο στο Βερολίνο ως εκπαιδευτής βασικών τεχνικών θεάτρου δρόμου και τσίρκου στο Cabuwazi Social Circus. Έχει εργαστεί ως εμψυχωτής των δημιουργικών δράσεων στην ΑΡΣΙΣ στο Κέντρο Υποστήριξης Νέων. Έχει εκπαιδευτεί από την ΑΡΣΙΣ, μέσω των εκπαιδευτικών εγχειριδίων Compass και Compasito,για δράσεις ευαισθητοποίησης νέων στα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...