Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ STAR FOOTBALL CLUB‏

ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ
ΚΑΙ ΤΟ STAR FOOTBALL CLUB
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση και η συμμετοχή του κόσμου, στον φιλανθρωπικό αγώνα που δόθηκε μεταξύ της ομάδας της του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων “UNESCO CLUB PIR - STAR F.C.” και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο Star Football Club πριν από λίγες ημέρες για την ενίσχυση της «ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ» που δημιούργησε η Μαρί Κυριακού η οποία και στηρίζει 10 Ιδρύματα.
Ήταν μια ημέρα γιορτής, χαράς και προσφοράς, από τους θεατές που με τα τηλεφωνήματά τους ενίσχυσαν τη ΓΡΑΜΜΗ «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», ώστε να στηριχθούν οικονομικά τα Ιδρύματα, στα οποία διαβιούν και συντηρούνται παιδιά με προβλήματα. Στον Αγώνα συμμετείχαν διεθνείς Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές και Καλλιτέχνες όπως ο ΌλεγκΠροτάσοφ, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Νίκος Βαμβακούλας, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Ηλίας Ατματζίδης, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Βασίλης Λάκης, ο Γιώργος Καραφέσκος, ο Στράτος Αποστολάκης, ο Κώστας Φραντζέσκος, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Μιχάλης Γεροθόδωρος, ο Τάσος Πάντος, ο Γιώργος Μουκέας, ο ΣίνισαΓκόγκιτς, ο Σωτήρης Γεωργουδάκης, ο Ανδρέας Μπονόβας, ο Χρήστος Καλτσάς, ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο Γιάννης Λάλας, ο Δημήτρης Ναλιτζής, ο Θεόφιλος Καρασαββίδης, ο Γιάννης Γεωργαράς, ο Πέτρος Μπόντζος, ο Γιώργος Δεϊμέζης, ο Ζαχαρίας Αβαγιαννέλης, ο Νίκος Γραμμένος, ο Απόστολος Βεντούρης, ο Μανώλης Καπίρης, ο Τάσος Τζανετάκης, ο Θεόφιλος Χριστοφορίδης, ο Δημήτρης Σαρρής και ο Θάνος Πετρέλης.
Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Μ. Κυριακού, στον οποίο απενεμήθη τιμητική πλακέτα από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Η κα Μαρί Κυριακού τιμήθηκε από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για το συνολικό κοινωνικό της έργο, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές απονεμήθηκαν τιμητικά μετάλλια και έπαινοι.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σε μήνυμα που μετέφερε ο Διευθυντής Αθλητισμού του Ομίλου κ. Αντώνης Γλύκας τόνισε «Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες δράσεις αλληλεγγύης που διοργανώνει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ο Όμιλος Αντέννα και το Star Football Club για την ενίσχυση των σκοπών της εκπομπής του Ομίλου Αντέννα «Με Αγάπη» της κας Μαρί Κυριακού. Υπηρεσιακοί λόγοι με αναγκάζουν να βρίσκομαι στην Ρωσία για ένα ιδιαίτερα σημαντικό Συνέδριο. Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στα πλαίσια των ανθρωπιστικών του δράσεων έχει δημιουργήσει μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος και Κορινθίων συνεχίζοντας την προσπάθεια για την στήριξη και την ενίσχυση των συνανθρώπων μας, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.
Στηρίζουμε το έργο της «ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ» που έχει αγκαλιάσει με φροντίδα 10 ιδιαίτερα σημαντικά Ιδρύματα: H Κιβωτός των παιδιών, ο Φάρος Τυφλών Ελλάδος, Μέλια ΕΨΥΠΕ, Φωτεινό Αστέρι, Ανάδυση, Ασπίδα του Δαυίδ, Ηλιαχτίδα, Σύλλογος Άλμα, Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα και Άγιος Βασίλειος. Συγχαίρω τον Όμιλο Αντέννα και προσωπικά την κα Μαρί Κυριακού για την ιδιαίτερα σημαντική και πολύπλευρη κοινωνική και ανθρωπιστική προσφορά της. Εύχομαι αυτή να είναι η αρχή μίας στενής συνεργασίας για την ενίσχυση των δράσεων αλληλεγγύης της Εκπομπής «Με αγάπη» καθώς και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων».
Την σέντρα του αγώνα έκανε συμβολικά η Μαρί Κυριακού, αφού ευχαρίστησε όλους τους θεατές για την συμμετοχή τους.
Ο αγώνας έληξε 6 - 4 υπέρ των βετεράνων διεθνών ποδοσφαιριστών της Ομάδας του Ομίλoυ για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων “UNESCO CLUB PIR. - STAR F.C.”
Ο ιδιαίτερα σημαντικός αυτός Ποδοσφαιρικός Αγώνας πλαισιώθηκε από ποικίλες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και έδωσαν εορταστικό χρώμα στην μεγάλη γιορτή αγάπης. Συγκεκριμένα, έλαβαν μέρος: το Χορευτικό Συγκρότημα Παραδοσιακών Χορών από την Γεωργία “Tatari Emigrante” με Χοροδιδάσκαλο τον κ. Oto Leverashvili, το συγκρότημα της «Ένωσης Κυκλαδιτών Αττικής» που παρουσίασε Νησιώτικους Χορούς με Χοροδιδάσκαλο τον κ. Αποστόλη Ψαρρό, η Χορευτική Ομάδα του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού “GADALA” με Χοροδιδάσκαλο – Χορογράφο την Ελληνοαιγύπτια κα Φωτεινή Γκανταλλά καθώς και η Ερμηνεύτρια κα Μήδεια Χουρσουλίδου με τον κ. Περικλή Παλαμιώτη που παρουσίασαν Έθνικ Τραγούδια.
Λειτουργούσε, επίσης, η Έκθεση του Ζωγράφου και Ποιητή, μέλους του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Σταύρου Τζώρτζου ο οποίος διέθεσε όλα τα έσοδα για την ενίσχυση του έργου της Εκπομπής «Με Αγάπη» και δώρισε στην κα Κυριακού έργο του που απεικονίζει μία γοργόνα. Επίσης λειτουργούσε το Εικαστικό Εργαστήρι της Διευθύντριας Εικαστικών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κας Δώρας Σκουτέρη “The Art Workshop” όπου οι μικροί συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με ποικίλα Εικαστικά δρώμενα με κεντρικό θέμα την «Άνοιξη» ζωγραφίζοντας, δημιουργώντας πολύχρωμες κατασκευές αλλά λαμβάνοντας μέρος σε Θεατρικό Παιχνίδι.
Επίσης, οι Επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Αθλητικές Επιδείξεις από λιλιπούτειους μαθητές της Σχολής Ju Jitsu «Λεύκαρος» με Προπονητή τον κ. Γιώργο Ζαντώτη.
Την Εκδήλωση στήριξαν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...