Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ STAR FOOTBALL CLUB

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το “Star Football Club” σας προσκαλούν στους τελικούς αγώνες του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου την Τρίτη 29 Απριλίου και ώρα 10:30 πμ στο Αθλητικό Σπίτι του Ομίλου στη Βούλα (Εγκαταστάσεις Γηπέδων Star FC, Αλκυονίδων 4, Α’ Πλαζ Βούλας).
Οι Ποδοσφαιρικοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:30 με την αναμέτρηση των νεανίδων του 1ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών καθώς και του 1ου Γενικού Λυκείου Γλυκών Νερών. Θα ακολουθήσει στις 12:00 ο αγώνας των ομάδων αρρένων μεταξύ του 7ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών και του 3ου Γενικού Λυκείου Κορωπίου.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης καθώς και ο Διευθυντής Αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας θα τιμήσουν τις Ομάδες θηλέων και αρρένων που θα αγωνιστούν για την ιδιαίτερα σημαντική προσπάθειά τους κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στον Αθλητισμό.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...