Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

«ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ» ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕΤΟΥ – ΜΩΡΑΪΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ‏

«ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ»

ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ
ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕΤΟΥ – ΜΩΡΑΪΤΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Μεγάλης συμμετοχής έτυχε η παρουσίαση του βιβλίου της ανερχόμενης Συγγραφέως κας Κατερίνας Μέτου - Μωραΐτη «Πες το δυνατά» από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων πριν από λίγες ημέρες στο κτήριο του Ελληνικού ICOMOS όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων επί της οδού Πειραιώς 73 στον Κεραμεικό. 


Η κα Μέτου – Μωραΐτη μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες όπως και με τους αναγνώστες της την σκληρή εμπειρία που είχε αντιμετωπίζοντας την επάρατη νόσο τονίζοντας χαρακτηριστικά «Ένας φαινομενικά αδύναμος άνθρωπος όπως είχα θεωρηθεί και εγώ στο παρελθόν, είναι ίσως και πολύ πιο ανθεκτικός από εκείνους που κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν. Χαίρομαι πολύ που τους διαψεύδω». Την ίδια εμπειρία είχε και ο Δημοσιογράφος κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος ο οποίος και υπογράμμισε «Πρόκειται για το πιο ισχυρό πλήγμα που μπορεί να δεχθεί ένας άνθρωπος που όμως εάν το εκμεταλλευτεί με θετική σκέψη και δύναμη θα αναγεννηθεί. Το βιβλίο της Κατερίνας Μωραΐτη μαρτυρά με τον καλύτερο τρόπο αυτό το μυστικό εκπέμποντας μόνο θετικά μηνύματα» 

Έπειτα από την εξαιρετική ανάγνωση αποσπασμάτων του βιβλίου από την Ηθοποιό κα Καζάκου Αντωνία, ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης τοποθετήθηκε τονίζοντας «Το βιβλίο «Πες το δυνατά» των Εκδόσεων «Οσελότος» γράφθηκε κατά την διάρκεια του μεγαλύτερου αγώνα που μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος για την ίδια του την ζωή. Η Κατερίνα με αξιοπρέπεια αποδίδει μοναδικά και εμψυχωτικά για τον αναγνώστη την πορεία της σε αυτό τον αγώνα και αποκαλύπτεται παράλληλα και το συγγραφικό της ταλέντο.»

Μία τόσο αισιόδοξη βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει παρά μόνο με την εύθυμη χροιά Νησιώτικων Τραγουδιών από τον Μουσικό και Ερμηνευτή κ. Δημήτρη Ρέντα στο Λαούτο και τον Μουσικό κ. Νίκο Φάκαρο στο Βιολί. 

Απονομές στην κα Μέτου – Μωραΐτη, στον κ. Παρασκευόπουλο, στην κα Καζάκου, στον κ. Παρασκευόπουλο καθώς και στους Μουσικούς κ. Ρέντα και κ. Φάκαρο έκαναν ο κ. Ι. Μαρωνίτης, ο Δημοσιογράφος κ. Νίκος Χιδίρογλου και ο Παραγωγός κ. Παντελής Σούλης.

Η παρουσίαση του βιβλίου «Πες το δυνατά» τελούσε υπό την αιγίδα του Ελληνικού ICOMOS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...