Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ‏


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κορίνθου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», από την Εθνική Τράπεζα, το ΣΚΑΙ, τον Δήμο Κορινθίων -Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων, η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, λαμπάδων και παιχνιδιών, για τα παιδιά άπορων οικογενειών του Δήμου Κορινθίων. Πλήθος κόσμου αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες των παιδιών μας τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, προσέφερε από το υστέρημά του πριν από λίγες ημέρες.
Την πρωτοβουλία στήριξαν με τη δωρεά παιχνιδιών και ειδών πρώτης ανάγκης, οι εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας, του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του Δήμου Κορινθίων.
«Το χαμόγελο κάθε παιδιού αποτελεί την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν ομορφότερο κόσμο. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΣΚΑΙ, την Εθνική Τράπεζα και το Δήμο Κορινθίων για αυτή την πρωτοβουλία. Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων που εκπροσωπώ στηρίζεται από τους εργαζόμενους και τους Εθελοντές. Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που προάγει την κοινωνική αλληλεγγύη και ενισχύει την κοινωνική συνοχή, στην δύσκολη περίοδο που ζούμε» τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

Την Εκδήλωση στήριξαν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...