Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Οι Κeep Shelly in Athens live στη Death Disco

Ξεκίνησαν από μία γειτονιά της Αθήνας το 2010 και στα χρόνια που ακολούθησαν πέτυχαν πολλά. Έβαλαν την Αθήνα στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη, αποθεώθηκαν από Gorilla Vs Bear, Pitchfork, Guardian, Independent και ΝΜΕ, περιόδευσαν τέσσερις φορές στην Αμερική, ανέβηκαν στη σκηνή του Coachella, στεγάστηκαν σε δισκογραφικές εταιρείες όπως Forest Family Records, Planet Mu, Cascine και Friends of Friends, ρεμιξάρουν Tycho, Blood Diamonds, Steve Mason και ρεμιξάρονται από όλη την ηλεκτρονική σκηνή και το τελευταίο τους άλμπουμ χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα κορυφαία του 2017.
Κι ενώ η συναυλιακή τους δράση εκτός συνόρων είναι πλούσια, στην Αθήνα, οι Keep Shelly in Athens μετρούν λίγες επιλεκτικές εμφανίσεις. Επιστρέφοντας από την ευρωπαϊκή περιοδεία τους και κρατώντας στα χέρια τους το ακόμα φρέσκο τελευταίο τους άλμπουμ “Philokalia” ο PRP, η Jessica Bell και η μπάντα τους, είναι έτοιμοι για μία από τις σπάνιες και πάντα ονειρικές ζωντανές τους εμφανίσεις.
Death Disco, Ωγύγου 16, Ψυρρή
30.03.2018
Πα: 21:00
€ 10-12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραγούδια του συνθέτη Π. Καρούσου για Μάρκο Μπότσαρη και Λόρδο Βύρωνα στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

  Εκδήλωση με έργα του συνθέτη Π. Καρούσου στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών Υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων   Τετάρτη 20 Μαρτίου 202...