Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Peace Talk: Χριστιανές & Μουσουλμάνες της Κομοτηνής μας μιλούν

PEACE TALK: Γυναίκες από τα σύνορα στην πρόβα για την αληθινή συμφιλίωση.
Σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο το PEACE TALK έρχεται στην πρωτεύουσα μετά τη Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, τηn Ξάνθη και τη Θεσσαλονίκη. Οι γυναίκες των συνόρων, χριστιανές και μουσουλμάνες, μιλώντας την αλήθεια μας καλούν, δίνοντας μας μία μοναδική δυνατότητα να τις γνωρίσουμε και να τις ακούσουμε.
Με τη στήριξη και τη χορηγία της Βουλής των Ελλήνων, ο ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων) και η Εκδοτική-Πολιτιστική Εταιρεία ΆΠΑΡΣΙΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του PEACE TALK, μιας πολιτισμικής και κοινωνικής παρέμβασης, που εξυμνεί την ισότητα, την αλήθεια και το σεβασμό στην διαφορετικότητα και φέρνει τα σύνορα στην Αθήνα.
Όπως αναφέρει η βραβευμένη συγγραφέας Χριστιάνα Λαμπρινίδη, που έχει τη σύλληψη και τη σκηνοθεσία του PEACE TALK: “Ο φόβος είναι περίεργος εχθρός. Όταν τον αντιμετωπίζεις, όταν τον καταλαβαίνεις, γίνεται πηγή δύναμης, αλλόκοτος σύντροφος στις αλλαγές που χρειάζονται. Τι έχουμε να προτείνουμε σε μία Ευρώπη που κλείνει ή δεν κλείνει τα σύνορα της; Τι μαθαίνουμε; Τι μοιραζόμαστε; Τι συν-δημιουργούμε; Πώς παράγουμε δράση αντί για αντί/δραση;” 
«Τεχνόπολη» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
08.03.2018 - 10.03.2018
Πε-Σα: 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ειρήνη Πρέκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ilias Zoutsos: Reinventing Tradition - A creative musical approach

  Reinventing Tradition - A creative musical approach Λyrα: The journey - From ancient times to today's reinvention of lyra as a modern ...