Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

Spektrum Athens στο Ρομάντσο

Η κοινότητα Spektrum Athens ξεκινά τις δράσεις της με το πρώτο Spektrum AV+ACT την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Μέσα από AV performances και πειραματικά ηλεκτρονικά DJ set, το πρόγραμμα επιδιώκει να εξερευνήσει τη σύνδεση τέχνης και μουσικής, μέσα από ένα απόλυτα φαντασιακό πλαίσιο. Μέσα από καλλιτεχνικά πρότζεκτ βασισμένα στην επιστήμη και στην τεχνολογία, ο θεατής θα περιηγηθεί στον κόσμο του ενισχυμένου ήχου και της όρασης.
Το τριήμερο δράσεων κλείνει με το workshop Creating Visuals with Max/MSP, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Μαρτίου, με τον audio visual artist & technologist,Federico Foderaro. Ο Federico θα μάθει σε αρχάριους να χρησιμοποιούν ένα μοναδικό εργαλείο για τον προγραμματισμό interactive visuals και τη δημιουργία οπτικοακουστικών software.
Τι είναι το SPEKTRUM
Το πρόγραμμα της κοινότητας του SPEKTRUM επιχειρεί να φέρει μαζί άτομα διαφόρων υποβάθρων σε μία ατμόσφαιρα δημιουργικής και συνεργατικής ανταλλαγής και πειραματισμού. Στοχεύει στην ανάδυση γνώσης γύρω από την τέχνη, την επιστήμη και την τεχνολογία σε ένα ευρύτερο κοινό.
Καλούμε καλλιτέχνες, έφορους, επιμελητές, θεωρητικούς, πολιτισμικούς ακτιβιστές και ενθουσιώδεις που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν μαζί σε μία νέα κοινότητα, επικεντρωμένη στην έρευνα και την εξέλιξη δραστηριοτήτων για το καινούργιο μας εργαστήριο στην Αθήνα.
Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, 10552 Αθήνα
23.03.2018 - 25.03.2018
Πα: 21:00, Σα, Κυ: 11:00-18:00
€8

Ειρήνη Πρέκα

http://www.debop.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου