Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Καλοκαιρινό σεμινάριο υποκριτικής με τίτλο ‘πλάθοντας ένα ρόλο’

Για εσένα που έχεις την επιθυμία να γνωρίσεις την τέχνη του ηθοποιού, δημιουργήσαμε, τούτο το ιδιαίτερο για όλους μας καλοκαίρι, ένα εισαγωγικό στην υποκριτική σεμινάριο με τίτλο «πλάθοντας ένα ρολο».
Με βάση την δοκιμασμένη μέθοδο του συστήματος Στανισλάβσκι την οποία ασκούμε χρόνια τώρα στο Εσωθέατρο, θα δουλέψουμε βήμα το βήμα πλάθοντας ρόλους κατά τον τρόπο που το κάνουμε και στο ανέβασμα μιας παράστασης.
Το σεμινάριο θα είναι εντατικό -κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6.00μμ-9.30μμ, από 22 Ιουνίου ως 22 Ιουλίου και θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο καλά αεριζόμενο χώρο του Εσωθεάτρου, στην καρδιά του όμορφου Θησείου.
Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που γέννησε η κρίση του κορονοϊού και παρά την δημοφιλία των καλοκαιρινών μας σεμιναρίων, φέτος δεν μπορεί παρά ο αριθμός των ατόμων που θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν να είναι περιορισμένος. Έτσι, προκειμένου να συμπληρωθεί ένα ολιγομελές τμήμα, η επιλογή θα γίνει κατόπιν συνέντευξης, στην οποία θα δοθεί επί τόπου ένα μικρό κείμενο προς ανάγνωση.
Σημειώστε ότι το Εσωθέατρο αποφάσισε να προσφέρει αυτό το σεμινάριο δωρεάν κι ακόμα, για εκείνους τους σπουδαστές του σεμιναρίου που θα γοητευτούν από την τέχνη του θεάτρου και θα επιλέξουν να συνεχίσουν την μαθητεία τους στον πλήρη κύκλο σπουδών του Εσωθεάτρου το φθινόπωρο, θα τους δοθεί η ευκαιρία να σπουδάσουν με προνομιακή τιμή.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τάσος Προύσαλης είναι ο διδάσκων αυτού του εισαγωγικού στην υποκριτική σεμιναρίου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2103410224-6937432629.
 — στην τοποθεσία Θησείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...