Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Ονειροπαγίδα με λουλούδια Foamiran!

Μια νέα συνεργασία ξεκινά στο εργαστήρι μας με τη Σοφία Καραμολέγκου η οποία θα μας μάθει να δημιουργούμε όμορφα, αληθοφανή λουλούδια με το υλικό foamiran καθώς και όλα τα μυστικά του!


Το πρώτο έργο που θα φτιάξουμε με την καθοδήγηση της Σοφίας είναι μια ονειροπαγίδα με βάση ένα τελάρο κεντήματος. Θα τη διακοσμήσουμε με λουλούδια και φύλλα φτιαγμένα από εμάς με το Foamiran και θα ολοκληρώσουμε τα έργα μας με υφάσματα, κορδέλες, πέρλες και άλλα υλικά!

Το αποτέλεσμα ονειρικό!

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, 17:00-21:00

Κόστος συμμετοχής : 28* Ευρώ (Πρέπει να φέρετε μαζί σας ένα καλό ψαλιδάκι αν δεν έχετε μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημα μας και αν έχετε σίδερο σιδερώματος για δική σας διευκόλυνση) (Η πεταλουδίτσα που θα χρησιμοποιήσουμε θα είναι χάρτινη)

Όπως σε κάθε μας συνάντηση όλα τα υλικά και εργαλεία περιλαμβάνονται στην τιμή και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με τη δική τους δημιουργία!

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο τηλέφωνο 213 040 48 69 ή στο 210 41 26 244 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή με email στο info@xeiropoiein-deco.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Παρακαλούνται όσοι κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα

*Στις τιμές των σεμιναρίων δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ

Δείτε με ένα κλικ εδώ που ακριβώς είμαστε στον Πειραιά καθώς και όλες τις πληροφορίες πρόσβασης στο κατάστημα/εργαστήριο μας ==> http://bit.ly/Xeiropoiein_Map_Contact


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...