Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Καλοκαιρινό θεατρικό εργαστήρι - T.art

Ελάτε να δημιουργήσουμε και να παίξουμε ξανά μαζί.

Σε έναν πολύ όμορφο χώρο Omikron3 artspace
ένα καλοκαιρινό θεατρικό εργαστήρι δημιουργείται, στόχος είναι να μπορέσουμε να εκφραστούμε να θυμίσουμε ξανά στο σώμα και στο μυαλό μας να παίζει, να ξαναβρούμε τη χαρά της δημιουργίας, να αφήσουμε τα εκφραστικά μας μέσα ελευθέρα, να δημιουργήσουμε έναν χώρο και μία ομάδα όπου θα αισθανόμαστε ασφαλείς να εκφραστούμε και να κάνουμε λάθη, πως από την μονάδα θα γίνουμε ομάδα.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν με ασκήσεις ομαδικότητας, ασκήσεις θεατρικών και κινησιολογικών αυτοσχεδιασμών, ασκήσεις κλοουν, ρυθμού, λόγου, φωνής, ασκήσεις εμπιστοσύνης, χαλάρωσης κ.α.

Το εργαστήριο είναι ανοιχτό σε όλους όσους ενδιαφέρονται να παίξουν και να εκφραστούν, δεν χρειάζεται να έχεις καμία προηγούμενη εμπειρία στο θέατρο. Χρειαζόμαστε μόνο θέληση και καλή ενέργεια.

Ημέρα και ώρα: Τετάρτη 17/6 19:30-21:30 μέχρι και Τετάρτη 29/7 (14 ώρες)

Απαραίτητη η κράτηση θέσης μέχρι και τις 14/6
Περιοχή: Κεραμεικός
Πού: Omikron3 artspace
Μυλλέρου 17

περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήριο και το κόστος αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6942780707(Άρτεμις) ή στις σελίδες μας στο facebook.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 12 άτομα.

Σύμφωνα με ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΒΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ-ΑΚΡΟΑΜΑΤΩΝ έτσι όπως δημοσιευθήκαν από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ η OMIΚΡΟN 3 Artspace τηρεί κατά γράμμα όλους τους κανόνες υγιεινής. (περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.facebook.com/omikron3artspace)

Συντονίστρια ομάδας Άρτεμις Δούρου
Η Άρτεμις Δούρου Γεννήθηκε το 1992, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Δήλου Δήμητρας Χατούπη, είναι επί πτυχίω φοιτήτρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών και ιδρυτικό μέλος της ομάδας t.art . Έχει συνεργαστεί ως περφόρμερ και ηθοποιός με τους Έλενα Αντωνίου "Mainstage" Φεστιβάλ νέων χορογράφων Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση, Νίκο Ναυρίδη, Παυλίνα Ανδριοπούλου, Ολύβια Θανάσουλα " The artist on the Composer" στην Εθνική Λυρική Σκηνή, Pere Faura "Sweet Fever" Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Φίλιππο Μέντες Λάζαρη, Esther Andre Gonzales, Florian Frei, τις ομάδες Beatroots(το ημερολόγιο του Αζόρ σκηνοθεσία Καλλιόπη Μανδρέκα Bob theatre Festival) Art in (E)motion(Ιταλία ARTE.rie Festival) με τις ομάδες Nomadaways (Βερολίνο “Carnival of Culture” και στο Cabuwazi Social Circus και Γαλλία Θέατρο Δρόμου) κ.α.
Εργάστηκε ως Circus Trainer για παιδιά και ενήλικες στο Cabuwazi Social Circus Berlin όπου δίδασκε βασικές τεχνικές του τσίρκου. Από το 2015 μέχρι και σήμερα συντονίζει θεατρικά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τον Γιάννη Σκουρλέτη, την Esther Andre Gonzales, τον Παναγιώτη Κόκκορη, την Gozde Atallay Kokkoris, την Αλεξάνδρα Καζάζου, την Szamosi Judit κ.α.

  • Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 στις 7:30 μ.μ. – 9:30 μ.μ.
  • Omikron3 artspace
    Millerou 17, 10436 Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αλέξανδρος Ψυχούλης: συνέντευξη στη Χαριτίνη Μαλισσόβα

  Χαριτίνη Μαλισσόβα Ο Αλέξανδρος Ψυχούλης γεννήθηκε στον Βόλο το 1966. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας με καθ...