Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Online Τμήματα Σκάκι για παιδιά

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ !!!


Με μεγάλη μας χαρά ενημερώνουμε όλους τους γονείς των μαθητών της Σχολής μας αλλά και τους νέους γονείς, ότι ξεκινάμε διαδικτυακά μαθήματα για τους μήνες Ιούνιο & Ιούλιο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά από Νηπιαγωγείο εως και Λύκειο.

Τα μαθήματα ξεκινάνε Τρίτη 2 Ιουνίου και ολοκληρώνονται Πέμπτη 30 Ιουλίου.

Ο αριθμός των τμημάτων είναι 2.

Το 1ο τμήμα απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου, Α’ Δημοτικού & Β’ Δημοτικού καθώς και σε πολύ αρχάρια παιδιά Γ’ Δημοτικού. Τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη & Πέμπτη 4μμ-6μμ. Χωρίζονται σε 1 ώρα θεωρία (4μμ-5μμ) μέσω Online πλατφόρμας όπως Zoom, Skype κλπ και 1 ώρα πρακτική εξάσκηση (5μμ – 6μμ) πάντα υπό την επίβλεψη του δασκάλου κ. Δημήτρη Γαλανού σε συγκέκριμένο ηλεκτρονικό δωμάτιο που θα έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτόν το σκοπό.

Το 2ο τμήμα απευθύνεται σε παιδιά από Γ’ Δημοτικού και άνω ενώ τα μαθήματα πραγματοποιούνται επίσης 2 φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη & Πέμπτη 5μμ-7μμ. Επίσης κι εδώ το μάθημα χωρίζεται σε 1 ώρα θεωρία και 1 ώρα πρακτική εξάσκηση και ισχύουν αναλόγως τα ίδια πράγματα όπως παραπάνω.

Όσοι λοιπόν γονείς, παλιοί και νέοι, ενδιαφέρεστε τα παιδιά σας να ξεκινήσουν Online μαθήματα σκάκι με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο, με έναν από τους πιο γνωστούς παιδαγωγούς πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο γνωστό email μας galanoschess@gmail.com

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο site μας galanoschess.gr

Σας περιμένουμε!

  • 2 Ιουν στις 4 μ.μ. – 4 Ιουν στις 7 μ.μ.
  • Online εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...