Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Γκαλά Όπερας "Η Κάλλας στο Ηρώδειο" στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού


 Καθώς πλησιάζουμε προς το μεγάλο Γκαλά Όπερας "Η Κάλλας στο Ηρώδειο" στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, διαβάζουμε στην εφημερίδα Η Καθημερινή της Κυριακής για τις τρείς ιστορικές εμφανίσεις της La Divina στο Ηρώδειο, το 1944 με τον Πρωτομάστορα και τον Φιντέλιο και το 1957 με το ρεσιτάλ της 5ης Αυγούστου.

Το επετειακό πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τη συμπλήρωση των 100 ετών από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας κορυφώνεται με το Γκαλά Όπερας στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Τέσσερις διακεκριμένες υψίφωνοι με διεθνή καταξίωση, οι Άννα Πιρότσι, Κάθριν Φόστερ, Βασιλική Καραγιάννη και Νίνα Μινασιάν, θα ερμηνεύσουν τις άριες που η Κάλλας σημάδεψε με την ερμηνεία της στις εμφανίσεις της στο Ρωμαϊκό Ωδείο.
Την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα διευθύνει ο Φιλίπ Ωγκέν.
Εισιτήρια από 15 ευρώ στα Ταμεία της ΕΛΣ (2130885700 - καθημερινά 09.00-21.00) και στην ticketservices.gr
Πληροφορίες για το Γκαλά: https://www.nationalopera.gr/.../5435-i-kallas-sto-irodeio
Χορηγός του προγράμματος της ΕΛΣ για τη Μαρία Κάλλας είναι η ΔΕΗ Α.Ε.
Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) [www.SNF.org] για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Μέγας δωρητής ΕΛΣ και δωρητής προγράμματος Stavros Niarchos Foundation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...