Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Έκθεση ζωγραφικής στο Α Δημοτικό Ληξουρίου

 

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής την Κυριακή 13 Αυγούστου στο Α Δημοτικό Ληξουρίου, η οποία ήταν αφιερωμένη στους σεισμούς στα 70 χρόνια από τους σεισμούς του 1953..

Η έκθεση ήταν συνδιοργάνωση της Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης το Εργαστήρι και του Δήμου Ληξουρίου.
Ψυχή και επιμελητής της έκθεσης ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Μαρούλης Στέλιος
Τα έργα της έκθεσης είχαν θεματολογία από την από τον μεγάλο σεισμό αλλά και μορφές η εικόνες της Παλικής.
Τα περισσότερα έργα .είναι προσφορά των μελών της Ένωσης Καλλιτεχνών Ηλιούπολης τα οποία θα χαρίσουν στον δήμο στα σχολεία και στο Μουσείο μας.
Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την μεγάλη προσφορά τους η οποία είναι συνεχής και πάνω από 200 έργα τους στολίζουν τους τοίχους του Μουσείου μας και του Γηροκομείου Ληξουρίου.
Στα εγκαίνια παρατέθηκαν ο αντιδήμαρχος Γεράσιμος Γαλανός, ο πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Καμιναράδων και εκπρόσωπος του Μουσείου μας Γαλιατσάτος Ηλιας, ο πρόεδρος Κοινότητας Καμιναράτων Μπάμπης Ρηγατος ,η αντιπρόεδρος του Αετος Καμιναρατων κ.Γεωργια Ρηγάτου, και κ Αθανασάτου Σοφία ως εκπρόσωπος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων &Ιθακησίων Πειραιώς ,ο διευθυντής του πρώτου Δημοτικού κ.Γερασιμος Κατσιβέλης, ο υποψήφιος δήμαρχος κ.Δημητρης Μεσσάρης, καθώς και πολλοί εικαστικοί.
Πολλά συγχαρητήρια στον Στέλιο Μαρούλη για την άψογη οργάνωση της έκθεσης η οποία θα είναι ανοικτή μέχρι 17 Αυγουστου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...