Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Μανιάτικο Αντάμωμα Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας


 Η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» σας προσκαλεί στο Μανιάτικο Αντάμωμα το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ώρα 20:30 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Σας περιμένουμε όλους, Μανιάτες και φίλους, να διασκεδάσουμε σε ένα ταξίδι στην παράδοση με αφετηρία τη Μάνη, με ζωντανή μουσική από τον Ματθαίο Γιαννούλη και την ορχήστρα του. Μαζι του η Μαρία Νομικού, ο Μάκης Ψαραδελλης, η Σταυρούλα Μέντη και η Αναστασία Βογιατζή.

Χορος, φαγητό, ποτό, πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα.
Είσοδος ελεύθερη — Δωρεάν parking
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.
Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Πειραιά και των Δήμων Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Ζωγράφου, Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Περάματος, Σαλαμίνας. Με τη στήριξη του Δήμου Καλλιθέας. Με την πολύτιμη υποστήριξη του ΣΕΦ.
Μεγάλοι χορηγοι: Giakrasaki.gr, Barista Brothers, Cohen Dinery Drinkery, Καλογερογιαννης Γραφικές Τέχνες, Divine Catering, ΚΔΑΠ ΑμεΑ Πειραιά «Παρέα Χαράς», DSS Security, Χρυσεμπορική Λευτέρης & Σοφοκλής Μακρής.
Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα , Κανάλι Ένα, Mani Traveler, ΣΤΑΣΥ ΑΕ
Υγειονομική κάλυψη από την Ομάδα Διάσωσης Δέλτα
Πληροφορίες & Κρατήσεις: 6942551005


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...