Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ BABO KORO


 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ BABO KORO

Το εκρηκτικό μουσικό σχήμα BABO KORO προσγειώνεται στην κεντρική σκηνή του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και εκτινάσσει την ενέργεια στο κόκκινο!
Οι Babo Koro κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Σίσυφος” το 2019. Με το album “Σίσυφος” και τα κινηματογραφικά singles “Γέλα μου” (2019), "Το Θεριό" (2022) και "Του ποταμού ο χορός" (2023), οι Babo Koro δημιούργησαν έναν χαρακτηριστικό ήχο, στον οποίο οι παραδοσιακότροποι ρυθμοί και μελωδίες μπλέκουν με τη σύγχρονη progressive rock ενορχήστρωση και τις βαλκανικές πολυφωνίες.
Οι στίχοι τους μοιάζουν με επίκαιρο παραδοσιακό αφήγημα, και οι ενεργητικές εμφανίσεις τους δημιουργούν άμεση σύνδεση με το κοινό, ακροβατώντας μεταξύ γλεντιού και χορευτικής συναυλίας. Οι κυκλοφορίες τους συνοδεύονται από εξαιρετικές κριτικές και γνώρισαν ευρεία αποδοχή, οδηγώντας στη συμμετοχή του σχήματος σε σημαντικά φεστιβάλ και μουσικές σκηνές στην Ελλάδα (Κύτταρο Live, Gazarte, Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή, Ziria Music Festival, Balkan Fest, κ.α.).
Οι Babo Koro είναι οι:
Δημήτρης Αναστασίου (βιολί) | Σωτήρης Τσακανίκας (κιθάρα, φωνή) | Αντιγόνη Μπασακάρου (φωνή) | Αποστόλης Μπουρνιάς (τύμπανα, κρουστά) | Χρήστος Κυριαζής (σαξόφωνο) | Θοδωρής Σκόνδρας (ηλ. μπάσο, κοντραμπάσο) | Στέφανος Χαμαλίδης (τρομπέτα)
INFO:
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.00
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ – (ΣΙΛΟ)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...