Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 3ΗΜΕΡΟ.ΨΗΦΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΑ 5α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΩΣ 5/6

5α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΒΡΑΒΕΙΑ  -Βραβεία κοινού: Που ψηφίζεις, πως ψηφίζεις. Η ψηφοφορία ξεκίνησε και συνεχίζεται. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 3ΗΜΕΡΟ.ΨΗΦΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΑ 5α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΩΣ 5/6  
1200 ΨΗΦΟΙ  ΕΩΣ ΤΩΡΑ. 
Ήδη εκατοντάδες θεατρόφιλοι έχουν ψηφίσει τις 3 αγαπημένες τους παραστάσεις, 1200 ψήφοι έως τώρα, για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ στα 5α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ. Και μπορεί κάποιες παραστάσεις να προηγούνται –και με διαφορά- ωστόσο τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί.


Ψήφισε και εσύ τώρα τις 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ 2014-2015 για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ στα 5α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚULTUROβραβεία και για την συμμετοχή σου διεκδίκησε διπλές προσκλήσεις για παραστάσεις και συναυλίες του Καλοκαιριού
2 απλοί τρόποι συμμετοχής:
Α. Μπαίνετε στη σελίδα της ψηφοφορίας στο Facebook [κλικ ΕΔΩ].ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ OΛΕΣ ΤΙΣ 100 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΙΣ 3 ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ [και τελειώσατε].

Ή
Β. ΣΤΕΛΝΕΤΕ e-mail στο Kulturosupasite@yahoo.gr, σημειώνοντας τις 3 καλύτερες παραστάσεις σε τίτλους που προτιμάτε, θέμα «ΒΡΑΒΕΙΑ» και το ονοματεπώνυμό σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ.
.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 3ΗΜΕΡΟ.ΨΗΦΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΑ 5Α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΩΣ 5/6

ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΙΑ και ΜΟΝΟ φορά τις 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ. Πολλαπλοί ψήφοι AKΥΡΩΝΟΥΝ τη συμμετοχή σας στον ψηφοφορία και τις επιλογές σας συνολικά.
.
-ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΙΟΥ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΙΟΥ 2015.
.
-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΒΡΑΒΕIΩΝ ΚΟΙΝΟΥ XEIMEΡΙΝΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ, συμπεριλαμβανομένων και των αποτελεσμάτων από τις Θεατρικές κάλπες, ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015.
.

- Από τη συμμετοχή σας στην ψηφοφορία, θα ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ θεατρικές προσκλήσεις για παραστάσεις και συναυλίες του καλοκαιριού.
.
ΥΣ: Τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και των καλπών που ήδη ανακοινώθηκαν –εδώ- ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ, καθώς η ψηφοφορία θα συνεχιστεί σε ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΝΕΕΣ ΚΑΛΠΕΣ [θέατρο Δάσους, Κήπου κ.α.], έως και αρχές Σεπτεμβρίου όπου θα συμπεριληφθούν και οι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ.
.
-Ίδια διαδικασία ψηφοφορίας και καταμέτρησης θα ακολουθηθεί και για τις καλοκαιρινές παραγωγές, έως το πρώτο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου όπου θα ανακοινωθούν οι παραστάσεις που ψηφίστηκαν περισσότερο κατά τη διάρκεια του θέρους.

-Από τις δυο καταμετρήσεις, χειμερινής και θερινής σεζόν, θα ανακηρυχθούν οι 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ στα 5α ΘΕΑΤΡΙΚΑ KULTUROβραβεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2014/2015


-Όσοι θεατές έχουν κρατήσει εισιτήριο ή πρόσκληση οποιασδήποτε παράστασης που παρουσιάστηκε από Σεπτέμβριο 2014 –και θα παρουσιαστεί- έως και Σεπτέμβριο 2015 μπορούν να ψηφίσουν οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε θεατρική κάλπη έως και αρχές Σεπτεμβρίου 2015. Στη δεύτερη και τελική καταμέτρηση του Σεπτεμβρίου, πριν τα βραβεία, θα προστεθούν πιθανών ψήφοι αλλάζοντας την τελική κατάταξη της παράστασης.
-Τα 3 Βραβεία Κοινού θα συμπεριληφθούν μαζί με τα Βραβεία της Κριτικής Επιτροπής ως τα ΜΕΓΑΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ και θα απονεμηθούν από Θεατρόφιλους θεατές έπειτα από κλήρωση.
-Οι 3 πρώτες παραστάσεις στην τελική βαθμολογία του Σεπτεμβρίου κατακτούν τα 3 Βραβεία Κοινού.
.
- ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ την ανοιχτή ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ της "Κ" στο facebook ΓΙΑ να ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ την ΘΕΑΤΡΙΚΗ σας ΟΜΑΔΑ και την ΘΕΑΤΡΙΚΗ σας ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ που δόθηκε την περασμένη σεζόν σε φίλους και θαυμαστές σας.
.
- ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΕ στους ΦΙΛΟΥΣ την ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ σας με κοινοποιήσεις στα προφίλ σας.
.

- ΜΟΝΟ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, αναδεικνύει καθαρή ΝΙΚΗ του ΒΡΑΒΕΙΟΥ.

.
-Η Μεγάλη Βραδιά των 5ων ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ KULTUROβραβείων 2014/2015, προορίζεται για τις τέλη Σεπτεμβρίου.


Αναρτήσεις, ενημερώσεις, πληροφορίες, καθημερινά στο kulturosupa.gr
Καλή επιτυχία σε όλους. 
 http://www.kulturosupa.gr/index.php/theatromania/kulturovraveia-telefteo-3hmero-9125/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...