Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ‏ - Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΥ κ. ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΑΝΑΚΑ

Δίνοντας νέα πνοή σε μια παλιά τέχνη η Μαρία Τσανάκα, ένα νέο πολλά υποσχόμενο ταλέντο της Βυζαντινής Αγιογραφίας, εκπλήσσει ευχάριστα τόσο τους ειδικούς όσο και το απλό κοινό.
Αυτά είναι αποσπάσματα από εφημερίδες που έγραψαν ειδικοί που είδαν τα έργα της στις 65 περίπου εκθέσεις που έλαβε μέρος με επαίνους και περισσότερο με την βράβευση της στον Πανελλήνιο διαγωνισμό τέχνης το 2003 στην gallery "Παρνασσός" με το έργο "ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΣΑΙΑΣ" και συνεχίζει η βιογραφία της με δική της ταυτότητα επάνω στην αγιογραφία, δίνοντας τόνο στα χρώματα και πνοή στα πρόσωπα, προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο των αγίων από τα μαρτύρια τους. Η εργασία της είναι γνήσια βυζαντινή και η επεξεργασία γίνεται από την ίδια, από την αρχή μέχρι το τελείωμα.
Έργα της βρίσκονται σε πολλά μέρη της Ελλάδας, καθώς και σε μέρη του εξωτερικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ κ. ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΑΝΑΚΑ


Μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο για να δείτε τα έργα της Αγιογράφου, μέλους του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Μαρίας Τσανάκα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...