Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

3o Φεστιβάλ Ευ Ζην

3o Φεστιβάλ Ευ Ζην
Το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά, γεμίζει με χρώμα, μουσικές και κυρίως με συνανθρώπους μας κάθε ηλικίας που γνωρίζουν τι σημαίνει η συμμετοχή και η προσφορά. 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου και με σύνθημα «Είμαι νικητής» (#eimainikitis) η ομάδα Surfers for Life για άλλη μια χρονιά έχει ετοιμάσει μια μεγάλη γιορτή δημιουργίας. 
Αθλητικοί αγώνες (δρόμου, Nordic Walking, ποδηλασία, Kayak, SUP , Inline Skating... για μικρούς και μεγάλους), εθελοντική Αιμοδοσία, δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, ομιλίες για το ευ ζην στη ζωή μας, εναλλακτική γυμναστική (Yoga, Family Play Yoga Κρυσταλλικά μπολ, gong και διαλογισμός, αισθητήρια γυμναστική & αντιληπτική ψυχοπαιδαγωγική, Ολιστική ενεργειακή μάλαξη, Thetahealing, Χοροθεραπεία, Γιόγκα Γέλιου), παιχνίδια, κουκλοθέατρο, χορός από τους Athens Lindy Hop, The Hoppers, Irene Ragusini και live μουσικές από τους Ειρήνη Σκυλακακη, Αgatha, Κατερίνα Ντούσκα, Delay Band, όλα είναι στο πρόγραμμα με στόχο να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε την ζωή!
Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν, ενώ τα έσοδα από τις συμμετοχές στα αθλήματα και τα γεύματα διατίθενται από τους Surfers for Life απευθείας σε επιλεγμένες ΜΚΟ όπως η Αμυμώνη, ο Σύλλογος Θεραπευτικής Ιππασίας και η Villa Joya Initiative.

Σταυρούλα Πανοπούλου    debop.gr

Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά
07.06.2015
8:30 - 18:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...