Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Micro μ Festival


Το Micro μ Festival είναι ένα ετήσιο ελληνικό διαγωνιστικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, όπου μόνος κριτής είναι το ίδιο το κοινό.
Το MμF φιλοδοξει να καλύψει την ανάγκη των νέων κινηματογραφιστών να βρουν έναν τρόπο προβολής του έργου τους αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της ταινίας μικρού μήκους στη χώρα μας.
Το φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε φθινόπωρο για μια ημέρα ταυτόχρονα στην Αθήνα και άλλες πόλεις τις Ελλάδας και αποτελεί έναν νέο και ανοιχτό χώρο, μια γιορτή, βασισμένη στην έμπνευση και τη διάδραση μεταξύ ανθρώπων που αγαπούν τον κινηματογράφο.

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 
Με χαρά ανακοινώνουμε την ετήσια πρόσκληση για τους δημιουργούς ταινιών μικρού μήκους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 5ο MICRO μ FESTIVAL. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2015 με ταυτόχρονη προβολή σε 10 πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού!
Όσοι δημιουργοί ενδιαφέρονται μπορούν να κατεβάσουν τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής και να μας την αποστείλουν το αργότερο ως την 1η Ιουλίου 2015.
Download links: 

ΤΗΛΕΦΩΝO ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: +306977092832 (11:00πμ – 18:00μμ)

micromfestival@yahoo.gr
http://www.micromfestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...