Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015: ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ – ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, σε συνέχεια της επιτυχίας του πρώτου Σεμιναρίου με θέμα: «Αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές – Τώρα θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ» με Ομιλήτρια την Κλινική Ψυχολόγο (Clinical Psychology MA of Indianapolis) κ. Αγγελική Αρβανιτοπούλου πραγματοποιεί επαναληπτικό σεμινάριο την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00 στο κτήριο του Ελληνικού ICOMOS όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων επί της οδού Πειραιώς 73 στον Κεραμεικό (Στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός, Στάση ΗΣΑΠ: Θησείο).
«Αυτό θα είναι ένα σεμινάριο για εμάς που θέλουμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο στην άνοιξη, να βελτιώσουμε την διάθεσή μας, να αντιμετωπίσουμε τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές μας.
-Γιατί αφήνουμε τους άλλους να μας εκμεταλλευτούν;
-Γιατί λέμε Ναι κάτω από πίεση και λίγο μετά θυμώνουμε που δεν είπαμε Όχι;
-Πώς μπορούν μερικοί και κάνουν πάντα το δικό τους (και ‘μεις…δεν…) ;
– Γιατί οι άλλοι (που δεν είναι πιο έξυπνοι από μας) τα έχουν καταφέρει…;
– Τελικά ποιος γράφει το βιβλίο σου, ποιος/τι σκηνοθετεί τη ζωή σου ;
Και τέλος πάντων πώς ανατρέπονται αυτά τα αυτοκαταστροφικά, πώς βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό;».
Στην έναρξη του Σεμιναρίου χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ελληνικού ICOMOS.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ EMAIL: unescop@otenet.gr με θέμα : ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ είτε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΣΤΟ 210-3244821 (14.00-20.00).
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Αγγελική Αρβανιτοπούλου
Clinical Psychology MΑ, University of Indianapolis
Ηarvard edx, Honor Code Certificate
Berkley edx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...